-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest lucru va va soca, insa acest suc previne cu succes cancerul, diabetul, gastrita si reduce presiunea sanguina.


Publicitate

Stiati ca sucul din cartofi este mai eficient decat orice medicament si ca poate trata cancerul, gastrita, diabetul, nivelul crescut al presiunii sanguine dar si multe alte boli?

Proprietatile cartofului crud sunt foarte bine cunoscute in medicina populara insa, cu toate acestea, continuam sa credem ca nu este bine sa consumam cartofii cruzi. Acest lucru este gresit, deoarece in forma cruda, cartoful, este un aliment foarte sanatos si folositor.

Pe langa toate conceptiile gresite, cum ca nu este recomandat consumul cartofului crud, este important sa mentionam faptul ca inainte de a consuma, cartoful trebuie decojit deoarece coaja lui este otravitoare.



De fapt, coaja cartofului organic nu contine substante daunatoare sanatatii. Cartofii necopti, cu coaja verde si mugurii sunt periculosi. Pericolul consta in solanina- otrava din germeni si din partile verzi ale cartofului. Cand vine vorba de astfel de cartofi, puteti indeparta cu usurinta coaja inainte de utilizare.

Cartoful, solutia multor boli

Multi experti in domeniu, precum John Lesindzer si Dr. John Tucakov, au scris despre proprietatile curative ale sucului din cartof.

Lesindzer considera ca sucul din cartof este un medicament natural pentru tratarea gastritei, cea mai des intalnita boala din zilele noastre.

El recomanda consumul unei linguri din acest suc, diluat cu putina apa, cu jumatate de ora inainte de mesele principale.

In cazul tratarii duodenului, se recomanda jumatate de decilitru din acest suc, pe stomacul gol si alta jumatate de decilitru cu jumatate de ora inaintea meselor de pranz si seara.

Dr John Tucakov spune ca sucul de cartofi are un efect benefic asupra reducerii nivelului de zahar din sange dar si in tratarea bolilor pulmonare si respiratorii.

Calugarul budist Tomizawa, autorul cartii „ Calea spre o viata sanatoasa: Nu trebuie sa va temeti de cancer”, spune ca un consum zilnic a unei jumatati de cana cu ceai de cartofi poate trata cancerul si multe alte boli grave.

Pentru a avea o concluzie clara asupra importantei acestui suc, in tratarea cancerului, inca se fac cercetari.

Kagamine Professor de la Universitatea de Medicina din Akita (Japonia), a reusit sa separe substanta cartofului crud, demonstrand ca este eficienta in suprimarea dezvoltarii celulelor canceroase, in randul soarecilor. Rezultatul acestui studiu a fost publicat in Congresul International al luptei impotriva cancerului, din Germania.

Sucul din cartofi este folosit in faimoasa terapie de tratare a cancerului numita Broy.

In zilele noastre, cartoful este recunoscut pentru proprietatile sale de a trata bolile rinichilor si ficatului dar si ale inimii, diabetul, presiunea arteriala crescuta, reumatism, etc.

Pe langa tratarea acestor boli, sucul este foarte bun si in cazul imbunatatirii sistemului imunitar. In plus, ajuta la reducerea durerilor de cap si menstruale.

Daca va simtiti slabit sau extenuat, beti sucul realizat dintr-un singur cartof de marime medie, morcov si mar. Acest suc trebuie consumat zilnic, dimineata si seara. In doar doua saptamani veti fi din nou sanatos!

Beneficiile sucului din cartof:

  • Intareste sistemul imunitar
  • Curata organismul de toxine
  • Trateaza bolile pielii
  • Lupta impotriva cancerului
  • Ajuta in cazul gastritei si al altor probleme ale stomacului
  • Reduce nivelul de zahar din sange
  • Trateaza bolile ficatului si rinichilor
  • Protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare

Este foarte important de retinut faptul ca vitamina C se pierde atunci cand cartoful este gatit si ar fi mare pacat deoarece un cartof de marime medie (150 grame) contine 27 mg de vitamina C, reprezentand 45% din doza zilnica recomandata.

Pe langa alte aspecte, cartoful este eficient si in tratarea bolilor de piele, oferind un aspect radiant, lipsit de acnee sau puncte negre.

Datorita proprietatilor sale antiseptice, ajuta la indepartarea problemelor pielii si, deoarece are un continut ridicat de vitamina C, hidrateaza pielea si previne imbatranirea. Daca il pisati si il aplicati sub forma unei masti de fata, va curata si va intinde pielea.

In plus, poate lupta si impotriva celulitei. Pentru asta, este suficient sa masati zonele critice cu feliile unui cartof crud.

Prepararea sucului din cartofi

Prepararea este foarte simpla. Spalati cartofii si indepartati bulbii si partile verzi de la nivelul cojii.
Apoi, taiati in feliute mici, inveliti intr-un prosop si stoarceti sucul.
Intotdeauna trebie sa consumati sucul proaspat, putandu-l amesteca cu fructe si legume, la alegere, precum mere si morcovi, suc de lamaie si miere, etc.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog