-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

3-ingrediente care va alcalinizeaza organismul, va ajuta sa pierdeti in greutate si energizeaza sistemul


Publicitate

V-ati trezit vreodata dimineata fara chef sa va ridicati din pat? Corpul va este extenuat si tot ceea ce va doriti este sa stati intins. Multi oameni isi toarna o ceasca de cafea, insa aceasta nu este chiar cea mai sanatoasa varianta, la prima ora dimineata.

Dimineata, corpul dumneavoastra se afla in punctul cel mai acid. Corpul dumneavoastra este supus multor procese in timpul somnului si de aceea corpul dumneavoastra resimte moleseala, insa cafeaua chiar nu este cea mai buna solutie.



Doze de sanatate dimineata

In loc sa va incepeti ziua cu o cafea, alcalinizati-va organismul! Aceste doze sanatoase sunt foarte simplu si rapid de preparat. Va vor energiza organismul oferind un inceput minunat al zilei.

Doza cu Smoothie verde

Puteti prepara o cantitate mare a acestei bauturi pe care sa o depozitati in frigider. Cum este foarte bine sa va alcalinizati organismul (echilibrand Ph-ul) dimineata, aveti nevoie de doze mici, zilnic.

Aveti nevoie de:

o 2 cesti de spanac organic
o ¼ afine organice congelate
o 1 bucata ghimbir

Optional: putina stevie pentru indulcire

Amestecati toate aceste ingrediente si adaugati apa daca doriti sa fie mai lichid. Acest smoothie contine 10 grame de proteine, vitamina C si B si potasiu. Puteti spori factorul sanatos prin adaugarea unei spiruline.

Doza de intarire a metabolismului

Este posibil sa credeti ca aceste ingreiente nu va pot ajuta in eliminarea aciditatii organismului insa reprezinta cele mai bune variante de consum pentru alcalinizare.

Aveti nevoie de:

o 15 ml zeama de lamaie
o 15 ml otet de mere organic
o Un praf de piper cayenne

Sucul de lamaie si otetul de mere ajuta la atingerea unui nivel optim al pH-ului corporal, fiind mai alcalin. Acel praf de cayenne ajuta la imbunatatirea metabolismului, ajutand la scaderea in greutate si la inviorarea de dimineata. Daca nu suportati otetul simplu si zeama de lamaie, adaugati putina apa.

Doza de digestie

Activarea organismului de la prima ora a diminetii inseamna imbunatatirea digestiei. Iata o bautura care va asigura buna functionare a digestiei.

Aveti nevoie de:

o Un praf de ghimbir organic
o 15 ml zeama de lamaie
o 15 ml otet de mere organic

Toate aceste ingrediente activeaza digestia si asigura buna functionare a acesteia pe intreaga durata a zilei. Problemele tractului digestiv pot afecta intregul organism, facandu-va sa va simtiti obosit toata ziua. Daca acest amestec este prea puternic pentru dumneavoastra, adaugati apa pentru a-l face mai usor de inghitit.

Este important sa ne mentinem organismul cat mai alcalin, sanatos si lipsit de boli. Trebuie sa ne asiguram ca organismul primeste toti nutrientii de care are nevoie, chiar de la prima ora a diminetii. Aceste doze sunt o sursa simpla si sigura care ne ofera un bun inceput al zilei. Savurati-le!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog