-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Protejati-va de raceli, gripa si alergii sezoniere, cu aceasta bautura!


Publicitate

Consumul aceastei bauturi pe perioada iernii va poate proteja de raceala si gripa. De asemenea va protejeaza de alergii, congestii, dureri de gat si probleme digestive.

Fiindca se apropie iarna, invatati cum sa preparati cidrul fierbinte, infuzia din plante perfecta pentru raceli, gripa, alergii, indigestii si gat rosu.

CIDRUL FIERBINTE ESTE O INFUZIE DIN PLANTE

Ce este cidrul fierbinte? Cidrul fierbinte este o infuzie otetata din plante, ce poate fi extrasa din orice planta pe care o combinati. Rezultatul este o bautura calda care are proprietati antivirale, antifungice si antibacteriene.



Aceste proprietati o fac bautura perfecta pentru combaterea racelii si gripei. Majoritatea oamenilor o consuma pentru tratarea durerilor stomacale, sinuzitei si alergiilor sezoniere. Modul in care o consumati depinde de tratamentul pe care il cautati.

CUM SA CONSUMATI CIDRUL FIERBINTE?

Daca suferiti de raceala sau gripa, luati o lingura de cidru o data la doua ore. Puteti pune acest continut si intr-o cana de ceai. O lingura pe zi din acest preparat poate ajuta de asemenea la intarirea imunitatii, la protejarea de raceli, gripe si alergii sezoniere.

Pentru tratarea problemelor gatului, combinati o cantitate egala de miere si cidreu fierbinte si consumati in fiecare ora. Daca suferiti de congestii pulmonare sau sinuidale, luati o lingura de cidru o data la doua ore, diluat in ceai.

Consumati o lingura inaintea fiecarei mese, pentru usurarea digestiei. O alta metoda de utilizare a cidrului este activarea energiei.

CUM SE PREPARA CIDRUL FIERBINTE?

Cidrul fierbinte este foarte usor de preparat. Ingredientul de baza este otetul de mere. Folositi un recipient mare sau mai multe sticlute mici astfel incat sa va asigurati ca va va ajunge intreaga iarna.

Ingrediente:

• Otet de mere;
• 1 ceapa medie;
• 2 linguri seminte coriandru;
• 3 linguri rozmarin proaspat;
• 400g sfecla;
• 1 capatana de usturoi;
• ¾ radacina ghimbir;
• 2 ardei rosii;
• ¼ ceasca hrean proaspat.

Preparare:

1. Curatati de coaja radacinile de ghimbir si hrean.
2. Radeti ceapa, radacina de ghimbir si sfecla intr-un bol.
3. Pisati usturoiul si puneti-l intr-un bol.
4. Taiati ardeii in 2, pisati semintele de coriandru si tocati rozmarinul.
5. Combinati toate ingredientele in bol si amestecati.
6. Puneti continutul intr-un borcan de sticla.
7. Completati borcanul cu otet de mere si puneti capacul.
8. Pastrati cidrul intr-un spatiu racoros si intunecat. Agitati borcanul o data pe zi.
9. Lasati cidrul la fermentat timp de 4 saptamani apoi strecurati-l intr-o sticla.

Acum aveti propriul cidru.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
2 Comments

You Might Also Like

2 comments:

  1. sfecla nu e mentionata la ingredient !!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna seara! Va multumim ca ne-ati atras atentia. Am facut modificarea.

      Delete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog