-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata Ce Se Intampla Cu Organismul Dumneavoastra Atunci Cand Consumati Sare Himalaya.


Publicitate

Cand cineva mentioneaza numele Himalaya, primul lucru la care ne gandim este Muntele Everest, cel mai inalt varf din lume. Insa pe langa aceste detalii, Everestul detine o bogatie impresionanta, sarea!

Cu mult timp in urma (cu milioane de ani in urma) existau intinderi de sare, in adancurile acestor munti, acoperite de lava. Se spune ca lava, proteja sarea de poluare, fiind neatinsa si extrem de curata. Sarea, este extrasa manual si trimisa catre piata de desfacere.



De Ce Este Roz?

Diferitele nuante de roz si alb arata faptul ca acest tip de sare este plin de fier si alte minerale.

Beneficii

Starea naturala a sarii defineste combinatia perfecta de minerale.

Iodul – Sarea se gaseste in stare pura, asa ca are deja un continut de iod.

Se consuma mai putin sodiu, sarea de masa si sarea Himalaya contin aceleasi elemente. Diferenta consta in faptul ca cea Himalaya contine mult mai putin sodiu.

Contine peste 80 de minerale si alte proprietati- sarea se gaseste in stare cristalina si contine 85.62% clorura de sodiu si 14.38% alte minerale precum: sulfat, calciu, magneziu, potasiu, brom, bicarbonat, fluor.

Datorita acestor proprietati, sarea Himalaya poate:

– mentine echilibrul intre electroliti si organism;
– creste nivelul de hidratare al organismului;
– echilibra hidratarea celulelor;
– regulariza pH-ul si reduce refluxul acidului;
– ajuta la eliminarea crampelor musculare;
– ajuta la buna functionare a metabolismului;
– imbunatati sistemul osos;
– scadea presiunea sanguina;
– imbunatati asimilarea nutrientilor;
– preveni problemele cu glanda;
– ajuta la eliminarea toxinelor.

De asemenea, ajuta la cresterea libidoului, curata organismul de metale si diminueaza ridurile si alte semne ale imbatranirii.

Sarea Roz vs Sarea de Mare

Nu va ganditi la faptul ca sarea este extrasa doar din munte, ea poate fi extrasa si din mare. Asemeni altor tipuri de sare, Himalaya, este extrasa si dintr-o mare intindere acvatica, fiind cea mai curata de pe piata.

De Ce Sarea De Masa Ii Este Inferioara?

Procesul de curatare, albire si uscare, indeparteaza o parte din minerale, cu exceptia sodiului si clorurii.
Adaugand agenti antiglutinati la sarea rafinata, determina blocarea dizolvarii acesteia in apa. Astfel, ea se poate depune la nivelul mai multor organe, determinand aparitia bolilor.

Datorita faptului ca iodul este suplimentat in mod artificial, organismul se afla in incapacitatea de a-l absorbi.

Sarea Roz si Multitudinea de Utilizari

La gatit si pentru tratament, folositi-o sub orice forma.

Atunci cand este folosita pentru un plus de gust, sarea va imbunatati aroma alimentelor. Datorita continutului ridicat de minerale, sarea Himalaya este antimicrobiana.

Decoratiuni – o puteti aseza ca si decor peste foarte multe alimente.

Baia – Sarea poate fi pusa in cada pentru o baie detoxifianta. Ajuta la buna circulatie a sangelui si descongestioneaza muschii. Baile cu sare Himalaya sunt benefice deoarece contine peste 80 de minerale care ajuta la intinerirea pielii. Suporturi parfumate si dispozitive pentru uleiuri esentiale- un numar vast de magazine online pentru accesorii casnice, vand cristale din sare roz.

Purificarea aerului- lampile cu sare care ajuta la purificarea aerului din incapere se gasesc foarte usor chiar si pe piata on-line.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog