-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata care este cel mai sanatos mic dejun: Va ajuta sa curatati organismul!


Publicitate

Daca va doriti o piele frumoasa, un metabolism ca la carte si un organism puternic, atunci trebuie sa incepeti sa consumati cel mai sanatos si delicios mic dejun, bogat in vitamine si minerale. Acest mic dejun va va detoxifia organismul si va curata intestinele. Ajuta la procesul de ardere, normalizeaza greutatea si ajuta la eliminarea constipatiei.


Daca incepeti sa consumati acest mic dejun veti pierde 2-3 kg in plus. Grasimea de pe abdomen va disparea iar unghiile si parul devin mai frumoase si sanatoase.

Pentru acest mic dejun aveti nevoie de:

- 300 ml kefir;
- 2 linguri ovaz;
- 1 lingura seminte de in rasnite;
- cateva prune uscate;
- cacao.

Preparare:

Este recomandat sa gatiti micul dejun de seara pentru a doua zi.

Turnati 100 ml de apa fiarta peste prune apoi acoperiti pentru 5-10 minute.

Cat timp asteptati ca prunele sa se inmoaie, intr-un alt bol puneti fulgii de ovaz, semintele de in si cacao. Puneti iaurt peste si amestecati.

Apoi amestecati cu un blender prunele si adaugati peste amestecul de mai sus.

Amestecati si puneti la frigider.

Dimineata veti avea parte de un mic dejun delicios si sanatos iar rezultatele nu vor ezita sa apara.

In prima zi este posibil sa simtiti ceva „ciudat” in stomac insa acest sentiment dispare foarte repede. Sistemul digestiv incepe sa se imbunatateasca.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog