-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

De ce bicarbonatul de sodiu este cel mai bun aliment pe care il puteti folosi? Iata ce nu stiati despre bicarbonatul de sodiu.


Publicitate

Intr-o lume imbaxita de medicamente care trateaza totul, de la matreata la fungi, este important sa gasiti remedii facute in casa pentru a va vindeca. Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din majoritatea caselor. Desi este un produs foarte sigur, poate avea si reactii adverse. Cititi mai jos inainte de a folosi bicarbonatul ca remediu.




Leacuri babesti

— bicarbonatul de sodiu este cel mai bun remediu pentru albirea dintilor. Aplicati o cantitate mica la nivelul periutei de dinti, periati si clatiti.

— faceti gargara cu bicarbonat de sodiu si apa, pentru o respiratie proaspata.

— preveniti acneea, indepartati excesul de grasime si piele moarta cu ajutorul unui scrub din bicarbonat. Amestecati o lingurita de bicarbonat cu o lingurita de apa si masati tenul.

— faceti un amestec pentru a scapa de mancarimi, durere si mirosuri. Amestecati 3 linguri de bicarbonat, 1 lingura uleiuri esentiale, 1 lingura sare si apa calduta. Lasati sa se aseze pentru 20 de minute.

— aplicati la nivelul pielii pentru a scapa de iritatiile provocate de muscaturile insectelor sau mancarimi. Amestecati bicarbonatul cu apa pana cand obtineti o pasta omogena.

— aplicati o pasta din bicarbonat si apa pentru a trata herpesul sau aftele.

— beti un amestec in bicarbonat si apa pentru a scapa de durerile musculare.

— presarati bicarbonat pe periuta ojei pentru a scapa de fungi.

Retete impotriva aciditatii, facute in casa.

— amestecati ½ lingurite de bicarbonat in 500 ml de apa. Beti pentru a scapa de arsurile stomacale, refluxul acid si simtomele GERD.

— amestecati ½ lingurite bicarbonat cu 2 lingurite de suc de lamaie sau otet, pentru a scapa de refluxul acid si pentru a crea un mediu alcalin in interiorul organismului. Se va crea o reactie chimica, asa ca puneti compozitia intr-un recipient mai mare si asteptati sa se linisteasca. Apoi, adaugati 200 de ml de apa si beti dintr-o singura inghititura. Acest amestec neutralizeaza ph-ul, curata acidul stomacal si reduce acidoizii.

Alte remedii cu bicarbonat

— spalati-va cu un amestec din 1 lingura bicarbonat si apa pentru a scapa de candida.

— faceti gargara cu bicarbonat si apa pentru a scapa de infectiile orale.

— tratati infectia tractului urinar band 200 ml de apa cu 1.2 lingura de bicarbonat, o data sau de doua ori pe zi.

— scapati de tromboza band amestecul din bicarbonat si suc de lamaie/otet de mere, mentionat mai sus.

— folositi un amestec din bicarbonat si melasa pentru a preveni infectiile cu fungi si pentru a va proteja de diabet si cancer.

In cartea sa, Bicarbonatul de Sodiu, Dr. Mark Sircus, discuta despre descoperirile Dr. Tullio Simoncini in ceea ce priveste dezvoltarea si tratarea cancerului cu ajutorul bicarbonatului.

Atentionari

Bicarbonatul de sodiu va poate goli corpul de minerale si vitamine. Nu ar trebui sa fie folosit intr-o dieta in care este interzis consumul de sare. In anumite situatii poate interactiona cu anumite medicamente asa ca, intrebati farmacistul. Folositi bicarbonatul doar dupa ce a fost dizolvat in lichid, niciodata in stare pura. Nu tineti o cura mai lunga de doua saptamani fara sa cereti sfatul cardiologului. Bicarbonatul nu trebuie consumat de gravide, femeile care alapteaza sau copiii sub 5 ani.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog