-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum M-a Vindecat De Cancer Cura Alcalina (O Poveste Adevarata)


Publicitate

As dori sa va povestesc cat de important este nivelul PH-ului din organismul nostru.

Am sa incep prin a spune faptul ca am pierdut multi prieteni si foarte multe rude din cauza cancerului (cea mai dureroasa pierdere a fost mama, eu aveam 23 de ani iar mama 53). Asa ca banuiesc, va dati seama ce am simtit atunci cand am aflat ca si fratele meu sufera de aceeasi boala.

Atunci cand fratele meu avea varsta de 38 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la colon si i s-a spus ca cel mai probabil nu va supravietui. Medicii au fost uimiti sa vada o persoana atat de tanara cu un astfel de diagnostic. Cu tratamentul traditional, chimioterapie, radioterapie si indepartarea unei parti din colon s-a vindecat. Insa a spus ca vindecarea de „tratament” este mai grea decat cea de boala.



Un an mai tarziu, cancerul a reaparut. De data aceasta sub forma unei tumori la spate care s-a metastaziat la coloana vertebrala si urca spre creier. Pe langa acest cancer suferea si de Carcinom Scuamos. Cel mai ingrijorator era faptul ca celulele canceroae se divizau foarte repede in coloana si nu exista nicio sansa sa fie operat in acea zona, urmand sa aiba simptome cumplite in momentul in care ajungea la creier: pierderea echilibrului, probleme cu vazul/auzul/vorbirea, dureri de cap care dispar doar prin voma. Medicul l-a indrumat sa mearga acasa si sa isi petreaca ultimele zile cu familia deoarece nu e mai putea face nimic pentru el.

Fratele meu are un fiu (in varsta de 5 ani in acel moment) si nu avea de gand sa accepte un astfel de raspuns. Cineva de la biroul fratelui meu i-a sugerat un tratament bazat pe o viata sanatoasa. Problema era ca acest tratament costa mii de dolari pe saptamana. Seful fratelui meu s-a oferit sa i-l plateasca. Instructorii erau cei mai buni din domeniu.

Dupa ce s-a intors acasa, fratele meu a inceput terapia Gerson si o dieta Alcalina. Se completau foarte bine.

Terapia Gerson are la baza ideea urmatoare: Cancerul se dezvolta atunci cand sunt schimbari celulare datorita toxicitatii. Dr Gerson spune ca persoanele cu cancer au prea mult sodiu si nu suficient potasiu, cauzand slabirea si distrugerea organelor.

Scopul acestei terapi este acela de a readuce organismul in punctul in care era sanatos, tratand ficatul. Aceste lucruri se pot realiza printr-o dieta organica specifica, suplimente si clisma pentru indepartarea toxinelor. Fratele meu avea o lista de alimente cu un nivel scazut de sodiu si unul crescut de potasiu. Consuma foarte multe sucuri din ingrediente naturale pentru aportul zilnic de calori.

Nivelul alcalin sau acidic poate fi confundat deoarece unii cred ca se refera la nivelul PH din mancare. Unele alimente precum limeul sau lamaia au un nivel foarte crescut de acid insa au si un efect alcalin asupra organismului. Dietele Alcaline implica un consum scazut de carne, zahar alb, faina alba datorita efectului acid asupra corpului. In schimb, trebuie sa se puna un accent mai mare pe fructe, legume sau alimentele pe baza de soia datorita efectului alcalin asupra organismului.
Majoritatea persoanelor care sufera de cancer au un nivel PH de 4. Celulele canceroase nu pot creste si nu se pot dezvolta intr-un spatiu alcalin. De asemenea, aceste celule nu pot creste intr-un mediu oxigenat. Atunci cand tesutul organismului are un nivel crescut de alcalinitate, se poate pastra mai mult oxigen decat acid. Un nivel alcalin ridicat ajuta celulele sa se elibereze de toxine.

Fratele meu a ales alimentele bogate in potasiu, cu un puternic efect alcalin si le-a consumat fie intregi fie sub forma de suc. Dupa doar doua saptamani cu o astfel de terapie/dieta, a reusit sa isi creasca PH-ul organismului de la 4 la 7.5.

PH-ul ideal pentru organismul nostru este de 7.2. dupa ce oncologul sau i-a facut un control, a descoperit faptul ca tumora de la spate scazuse cu 75%. In 6 saptamani cu acest tratament, cancerul (tumora de la spate, spinal si de piele) disparuse complet!

Imi amintesc cum stateam cu el la telefon si asteptam rezultatele analizelor. In mod normal durau doar 45 de minute insa am asteptat doua ore!! Medicul ne-a spus mai tarziu ca el crezuse ca incurcase analizele si nu erau cele ale fratelui meu. Dupa ce i s-a confirmat i-a spus fratelui meu „nu stiu ce ai facut insa continua asa deoarece nu mai ai nici urma de cancer in organism”.

Au trecut 3 ani din acea zi. Dureaza aproximativ 2-3 zile pentru a vedea schimbarile din nivelul de PH. Inca isi testeaza PH-ul odata pe luna si mai tine cura Gerson/alcalin timp de o saptamana din cand in cand pentru „o curatare” cum ar spune el.

Nu imi pot exprima recunostinta fata de colegii si fata de seful fratelui meu dar si fata de vointa lui de a-i vedea copilul crescand. Mi-as fi dorit sa stiu aceste lucruri mai devreme pentru a-i putea reda viata mamei mele si a multor altora. Luati aminte ca exista sanse, luptati si nu renuntati niciodata!!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog