-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Consumati O Ceasca Din Aceasta Bautura In Fiecare Dimineata Pentru A Indeparta Depozitul De Grasime Si Pentru A Preveni Cresterea In Greutate


Publicitate

In zilele noastre, sanatatea precara este cea mai mare problema cu care ne confruntam. In Statele Unite ale Americii obezitatea este o problema nationala, reprezentand principalul factor de deces. Afland aceste lucruri, putem intelege de ce, din ce in ce mai multi oameni manaca sanatos si fac sport, singurul lucru sigur pe care il pot face pentru pierderea in greutate. Insa, pe langa exercitii, exista si alte lucruri mici pe care le putem face pentru a castiga lupta cu kg in plus.



Aceasta bautura speciala va ajuta organismul sa reduca nivelul de colesterol si numarul kg.

Iata de ce aveti nevoie:

- 5 lamai organice;
- 5-6 fire de patrunjel;
- 3 l. apa;
- 1 lingura bicarbonat de sodiu.

Instructiuni:

Taiati lamaile si patrunjelul dupa care puneti totul la fiert timp de 2 ore, la foc mic. Atunci cand timpul a trecut, luati recipientul de pe aragaz si lasati sa se aseze, o ora. Indepartati ingredientele si puneti din nou la fiert pentru inca 3 ore.
La final, trebuie sa va ramana 1.5 l de sirop. Beti in fiecare dimineata intr-un pahar mic; compozitia ar trebui sa va ajunga timp de 15 zile.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog