-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Am să te aștept o viață întreagă. Tot ce vreau să-mi spui acum e că nici o clipă de așteptare nu va fi în zadar


Publicitate

Nu stiu cand ne vom intalni. Nu stiu cand soarta ne va intersecta drumurile. Nu stiu cand imi vei spune ,,te iubesc”. Stiu doar ca pe tine te vreau alaturi si altii mi-s straini. Stiu ca lumea ta e parte din lumea mea. Stiu ca suntem facuti unul pentru celalalt. Si pentru asta si pentru tot ce putem sa traim in doi sunt dispusa sa te astept. O zi, un an, o viata. Vreau doar sa-mi promiti ca pana la urma vom fi un tot intreg. Vreau sa stiu ca nu e in zadar.

Unii pierd ani de zile pe oameni carora nu le pasa de relatie, de cine e alaturi, de ce va fi maine. Altii profita de asta. Unii sunt deschisi sa petreaca aventuri de-o noapte si aventurile astea sa se repete la nesfarșit. Altii vor omul lor, jumatatea lor draga si pastreaza in inima un sentiment sacru doar pentru celalalt. Fiecare alege ceea ce intelege si ceea ce vrea. Fiecare simte asa cum crede ca e mai bine. Iar la sfarsit are dupa cum crede.

Eu cred ca e inutil sa pierzi dragostea pe relatii de suprafata. Cred ca nu are rost sa ramai, dacă acel cineva te face sa suferi. Cred ca fiecare relatie e buna in felul ei, ea iti ofera lectii de viata si experiente de neuitat. Cred ca e bine sa inveti in fiecare zi si dupa fiecare esec sau fericire sa faci concluzii. Dar mai cred ca dragostea adevarata trebuie sa o traiesti doar alaturi de un om potrivit. Alaturi de cineva pe care il poti astepta mult timp, poate prea mult, dar care sa merite asteptarea ta. Abia atunci vei trai dragostea in deplinatatea ei. Abia atunci vei putea sa pretuiesti fiecare secunda de iubire. Pana la urma tu alegi. Eu mi-am facut alegerea. Eu astept si eu voi gasi.

Am sa te astept o viata intreaga. Tot ce vreau sa-mi spui acum e ca nici o clipa de asteptare nu va fi în zadar!

sursa: devorbacutine.eu


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog