-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

8 Remedii Naturale Pentru A Scapa De Durerile Sciatice


Publicitate

Durerea de spate este des intalnita si va poate limita ritmul normal al vietii. Aceasta durere imposibila apare dimineata si persista intreaga zi. Este neplacuta si, in unele cazuri, poate fi chiar dezechilibranta.

Pe langa mediul de activare si cariera, majoritatea oamenilor sunt predispusi la aparitia durerii de spate si mai ales a durerii sciatice. In ceea ce priveste persoanele care lucreaza intr-un mediu care ii solicita din punct de vedere fizic, pot calma aceste dureri prin simpla limitare a activitatii sau a miscarilor bruste. Pe de alta parte, cei care lucreaza zilnic la birou, nici macar nu banuiesc la ce stres isi supun coloana.



Astfel, trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece va puteti traumatiza coloana fara macar sa va dati seama de asta.

Metode naturale pentru a scapa de durerile sciatice

Multi oameni sunt tentati sa mearga la medic, imediat ce durerea de spate apare. Cu siguranta ca este un lucru bun insa acesti oameni nu s-au gandit nici macar o secunda ca isi pot trata aceste dureri si fara asistenta medicala.

Iata cateva metode prin care va puteti trata singur durerile de spate fara a mai reveni.

1. Odihna adecvata

Imediat ce incepeti sa simtiti durerile sciatice, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va odihniti. Spatele trebuie sa se relaxeze timp de 48 de ore. Atunci cand dormiti, cele mai bune pozitii sunt ori pe o parte, cu picioarele flexate si o perna intre genunchi sau pe spate cu o perna sub genunchi. Dupa cateva zile, va puteti relua activitatile zilnice insa la un nivel mai redus, pentru a va putea vindeca pe deplin.

2. Stretching Regulat

Stretchingul zilnic va intareste spatele si ii asigura sanatatea. Un stretching ca la carte va poate mentine muschii puternici, eliberand tensiunea acumulata si responsabila cu durerea.

3. Terapia rece si calda

Ambele terapii ofera rezultate pozitive, tratand atat inflamatiile cat si durerile de spate. Terapia prin caldura functioneaza prin aplicarea caldurii la nivelul zonei cu spasme musculare. Daca aplicati pungi cu gheata in partea de jos a spatelui, acestea vor reduce inflamatia.

4. Masajul

Puteti scapa de durerea dorsala si de stresul acumulat de catre organism printr-un masaj relaxant. Un membru din familie va poate masa muschii cu uleiuri esentiale pentru indepartarea durerii sau un terapeut poate face acest lucru intr-un mod profesionist.

5. Ceaiul de ghimbir

Ghimbirul are proprietati anti-inflamatorii care elibereaza durerea acumulata in partea de jos a spatelui. Pentru a scapa de durere intr-un mod natural, trebuie sa consumati trei cesti de ceai timp de 3-4 zile.

6. Beti multa apa

O hidratare ca la carte este extrem de importanta pentru organism, inclusiv pentru spate. Daca va sustineti spatele cu un consum optim de lichide, il ajutati sa se mentina lubrifiat si reduceti sansele de a-l leza.

7. Bai fierbinti cu sare Epsom

Baia fierbinte cu sare Epsom este excelenta in cazul eliberarii de stres si vindecarii durerilor. Este de fapt o combinatie vindecatoare intre terapia fierbnte si sarea Epsom. Caldura apei va imbunatatii circulatia iar sarea Epsom va indeparta durerile musculare.

8. Relaxante Naturale Pentru Muschi

Relaxantele naturale pentru muschi precum semintele de telina, musetelul si coada soricelului, relaxeaza muschii si elimina durerea. Aceste alimente trebuie consumate cu regularitate timp de 3-4 zile. In plus, va puteti bucura si de efectele salciei, ghiarei dracului si angelicai.
In functie de nivelul de disconfort, puteti combina metodele de mai sus pentru a va elibera de durerile sciatice. In cazul in care durerea persista, cereti parerea unui medic.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog