-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Reteta Magica Pentru Varice si Tromboza Folosind numai doua ingrediente.


Publicitate

Problemele cu venele varicoase si tromboza sunt mai comune in randul femeilor decat in randul barbatilor.

De cele mai multe ori, acumularea de sange in vene se intampla in momentul in care venele dilatate si inflamate impiedica sangele sa ajunga catre inima. Varicele sunt rezultatul venelor si al valvelor deteriorate, fiind prezente mai ales la glezne si la picioare.


Aceasta deteriorare apare ca rezultat al statului in picioare sau pe scaun, ore indelungate, in urma unor accidente, lipsa exercitiilor fizice, sarcina sau obezitate.

Vene varicoase pot duce la un blocaj al venelor din profunzime, afectiunea fiind cunoscuta sub numele de tromboza a venelor profunde. Din fericire, nu este nimic grav si poate fi tratat cu remedii facute in casa dar si prin schimbarea unor obiceiuri precum statul in picioare sau pe scaun. Miscarea este de asemenea recomandata.

Beneficiile acestei retete au facut-o populara si a fost folosita de foarte multe generatii.

Ingrediente pentru reteta care trateaza venele varicoase si tromboza:

- 1 sapun de bebelusi;
- 1 pahar cu lapte de capra.

Mod de preparare

In primul rand, razuiti sapunul in lapte. Apoi aplicati pe zonele afectate.

Amestecul trebuie pastrat in frigider.

Tratament:

Intindeti amestecul peste zona afectata de trei ori pe zi.

O alta metoda ar fi aplicarea compresele cu o cantitate mai mare de amestec la nivelul picioarelor. Aceasta procedura trebuie aplicata tot de 3 ori pe zi.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog