-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Puterea Hormonului Din Plante, Gasit In Uleiul Din Seminte De In! Elixirul Tineretii Care Ne Uimeste Cu Rezultatele Sale!


Publicitate

Stiati ca exista metode naturale si eficiente pentru reintinerire si ca nu trebuie sa folositi cosmetice scumpe sau sa apelati la operatii estetice?

Reintinerirea fetei, corpului sau al intregului organism nu se bazeaza doar pe proceduri cosmetice. Aici nu discutam de „partile bune” ale metodelor chirurgicale.

Cel mai bine este sa combinam mai multe metode de intinerire pentru a avea rezultatul scontat: o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice, tratamente naturiste si placeri spirituale.

Probabil ati observat femei care arata cu 10, 15 ani mai tinere fara a se supune interventiilor chirurgicale scumpe.

Iata un exemplu unei femei care are 70 de ani dar arata de 30.


Aceasta femeie vesnic tanara (a dorit sa isi pastreze anonimatul) a descoperit secretul frumusetii prelungite.

Spune ca in urma folosirii acestui elixir, imaginea i s-a imbunatatit (de la -3 la -1), pielea de pe intreaga suprafata a corpului a devenit fina si elastica iar parul i s-a indesit.

Si cel mai minunat lucru, parul a incetat sa se mai albeasca.

Reteta elixirului tineretii:

• 100 ml Ulei seminte de in;
• 2 lamai medii;
• 1 catel mare de usturoi;
• 0,5 kg miere.

Preparare si utilizare.

Amestecati intr-un blender usturoiul curatat, o lamaie necuratata si o lamaie curatata.
Amestecati cu miere si uleiul de in. Puteti pastra amestecul in frigider, intr-un borcan de sticla.
Luati cate o lingura, cu jumatate de ora inainte de masa, de trei ori pe zi.

Cum actioneaza acest amestec asupra corpului?

Uleiul din seminte de in este un hormon natural; inul contine (omega-6), oleic (omega-9) si acizi grasi palmitici. Mai mult de jumatate din grasimile gasite in semintele de in sunt compuse din acid linoleic (omega-3) facand uleiul din seminte de in cea mai bogata sursa de acizi grasi omega-3 (de doua ori mai mult decat uleiul de peste).

Uleiul din seminte de in este si cea mai bogata sursa linoleica, un antioxidant esential, combinat cu lamaia ajunge sa curete ficatul si fierea.

Curatarea ficatului reprezinta principalul generator de tinerete!

Cum sa ne curatam ficatul?

Vitamina C din lamaie este antioxidantul perfect. Ne intareste imunitatea si vasele de sange. Usturoiul ne curata de paraziti si ne curata vasele de sange iar miere ne aduce nutrientii necesari. De exemplu microelementele din sange care reintineresc intregul organism.

Nu este aceasta combinatia castigatoare? Ieftin, sanatos, natural si reintinerit.

Incercati chiar azi!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog