-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Pune O Picatura Din Acest Amestec Sub Limba, Inainte De A Merge La Culcare - Rezultatele Sunt Miraculoase!


Publicitate

Consumul acestor doua alimente va poate oferi un somn linistit, trateaza durerile de cap si intareste imunitatea. Amestecul acestor doua ingrediente poate parea surprinzator insa daca suferiti de insomnie, combinatia de zahar si sare este cea mai buna solutie.


Totusi, nu este recomandata asocierea lor in cantitati mari deoarece va pot afecta sanatatea. O cantitate mica este tot ceea ce va trebuie pentru obtinerea beneficiilor. Iata de ce anume va puteti bucura in urma consumului:

1. Scapati de insomnie
2. Scapati de durerile de cap
3. Capatati un sistem imunitar puternic

Consumul acestor ingrediente creste nivelul de serotonina din organism, eliberandu-va de stres.

Iata reteta miraculoasa:

Ingrediente:

- 5 lingurite de zahar brun
- 1 lingurita sare de mare

Ratia intre sare si zahar trebuie sa fie de 1:5.

Amestecati ingredientele si puneti totul intr-un borcan din sticla.

Utilizare:

Luati o cantitate mica din acest amestec si puneti sub limba. Lasati sa se dizolve. Repeteti in fiecare seara inainte sa mergeti la culcare. Sodiul din sare ajuta la oxigenarea celulelor si reprezinta o sursa de energie (imbunatateste procesul de producere al energiei).

Srtresul poate afecta functionarea corecta a organismului privandu-l de relaxarea generala sau nocturna. Aceste doua ingrediente reprezinta un factor important in lupta impotriva stresului.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog