Publicitate
Tulsi ( busuiocul sfant), este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile curative. Din punct de vedere medical are caracteristici antifungice, antibacteriene sau antiseptice. Tulsi este de asemenea o sursa extraordinara de antioxidanti.
Pe langa aceste proprietati, un studiu recent a scos la iveala faptul ca este si un agent puternic in lupta impotriva cancerului.
Oamenii de stiinta au studiat 61% din genomul planeti tulsi si au identificat peste 40 de metabolisme valoroase scopurilor medicinale.
14 din aceste metabolisme au fost atribuite si 8 au proprietati anticancerigene. Celelalte sase metabolisme detin caracteristici antifungice, antioxidabte si antiinflamatorii.
TIPURI DE TULSI
Cinci tipuri diferite ale plantei tulsi au fost examinate in studiul genomului tulsi.
Doua din aceste tipuri au o varietate domestica si contin cel mai ridicat nivel de metaboliti folositori.
Rama (cu frunze verzi), s-a dovedit sa aiba cei mai sanatosi metaboliti.
O PRODUCTIE IN MASA DE ENZIME TULSI
Acum ca marea majoritate a genoamelor au fost identificate, oamenii de stiinta pot izola enzimele cu proprietatile cele mai benefice in lupta impotriva cancerului. Aceste descoperiri pot ajuta oamenii de stiinta sa produca fermenti din tulsi.
RETEA BAUTURII DIN TULSI
Pana in momentul in care oamenii de stiinta o sa descopere medicamentul derivat din aceasta planta, va puteti bucura doar de consumul de tulsi. Stoarcerea este cea mai buna varianta de a obtine nutrientii din fructe si legume dar si din plante.
Prin fierbere, frunzele au tendinta de a-si pierde valoarea nutritiva insa prin stoarcere, se pastreaza abundenta de vitamine, minerale si fitonutrienti.
Fiind mentionata ca planta ce lupta impotriva celulelor canceroase, tulsi poate fi combinata si cu menta pentru a calma durerile si inflamatiile gatului. Pentru a include aceasta planta in dieta dumneavoastra, incercati aceasta reteta de suc:
Ingrediente:
• 2 morcovi mari;
• 1 mar verde;
• O mana de menta;
• O mana de frunze de tulsi.
Frunzele de menta si tulsi trebuie stoarse cu ajutorul unui storcator. Le puteti adauga cu usurinta in orice suc natural pe care il consumati. Reteta de mai sus este doar un exemplu.
Planta tulsi a fost utilizata in scopuri medicale cu foarte multi ani in urma. Oamenii de stiinta au banuit de foarte mult timp ca aceasta plante are proprietati anticancerigene insa acum au si dovada stiintifica. Daca doriti o varianta aditionala de a lupta impotriva cancerului, adaugati frunzele de tulsi in sucul dumneavoastra natural.
Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.
Publicitate
loading...
No comments:
Post a Comment