-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cu Totii Plecam Din Lumea Asta Cu Mainile Goale


Publicitate

O piatra de incercare a fiecarui Ego este: sa fie „mai mare” si „mai puternic”. Egoul incearca sa fie din ce in ce mai evoluat in structura ierarhica a lumii si sa cucereasca din ce in ce mai multe teritorii. Ambitia individului creste si creste, ajungand in arii din ce in ce mai mari.

Ambitia este formata in viata unui copil de catre parinti si profesori. Parintii au tendinta de a se gandi la copilul care inca nu s-a nascut, ca fiind capabil sa implineasca ambitiile pe care ei nu au reusit sa le implineasca.


Prin structura educationala pedeapsa-rasplata, copiii sunt motivati sa infranga barierele, sa devina cei mai buni, cei mai puternici si cei mai frumosi. In momentul in care copiii implinesc asteptarile parintilor si pe cele ale societatii, sunt rasplatiti, atunci cand nu se intampla acest lucru, sunt pedepsiti. Astfel, invata devreme sa fie ambitiosi.

Aceste ambitii, de cele mai multe ori bazate pe trecut, intotdeauna se reflecta in viitor. Tot ceea ce experimentam in viata este o reflexie a unor ambitii iluzorii bazate pe anumite obiective. In mod normal nu este foarte greu de satisfacut o ambitie insa intotdeauna este inlocuita de alte sute de ambitii, deoarece sunt foarte multe arii din viata in care nu ne-am implinit ambitiile.

Asa urmam obiective fara sens toata viata noastra pana in momentul in care murim. In momentul in care realizam ca plecam cu mainile goale din aceasta viata, inclusiv aceia care isi conduc viata urmand miraje ale trecutului si ale viitorului. Priviti in interiorul dumneavoastra pentru a vedea ce gasiti acolo! Observati cu atentie ce ambitii va conduc pe cararea vietii si in ce directie va indruma.

Noi, in fiecare clipa pe care o traim trezi avem parte de doua alternative: ori ne bazam pe ambitiile din trecut si viitor, ori pe vibratiile vietii pline de simplitate si puritate ale vietii din prezent. Cea de-a doua varianta ne aduce reala Constientizare a vietii!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog