-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce Spune Linia Inimii Despre Viata Amoroasa Si Relatia Cu Cei Din Jur


Publicitate

Stiati ca puteti gasi linia inimii in varful degetelor?

Linia inimii este un indicator al sentimentelor si al fiecarui element din jurul dumneavoastra.

Priviti imaginea pentru a vedea unde este linia inimii deoarece aceasta va arata daca veti fi iubit/iubita sau veti iubi.

Linia incepe de sub degetul aratator si tine pana la partea exterioara a palmei, pe partea cu degetul mic.


Ce spune linia inimii despre viata amoroasa si relatia cu cei din jur

A) Daca linia inimii incepe de sub degetul mijlociu, v-ati nascut pentru a fi lider- o persoana ambitioasa, independenta si inteligenta avand calitati expresionale cu o putere mare de decizie. Nu sunteti o persoana prea sensibila fata de cei din jur.

B) Daca linia inimii incepe intre degetul aratator si mijlociu sunteti o persoana calda cu cei din jur. Pe de alta parte sunteti genul de persoana precauta si de incredere avand simtul responsabilitatii atunci cand luati o decizie.

C) Daca linia inimii incepe de sub degetul aratator aveti aceleasi caracteristici ca si persoana de la punctul A.

D) Daca linia inimii incepe intre degetul aratator si cel mare sunteti o persoana rabdatoare, dragastoasa si cu intentii bune.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog