-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ati Observat Spuma In Urina: Ce Inseamna Asta?


Publicitate

Culoarea si mirosul urinei pot spune multe despre organismul dumneavoastra. Aceasta evaluare a fost practicata cu multi ani in urma.

Ati observat aparitia spumei in urina: ce inseamna acest lucru?


Daca observati ca urina dumneavoastra este transparenta, fara culoare, poate fi un semn ca beti prea multa apa. Schimbarile se pot produce prin simplul consum diminuat de apa.

Culoarea de maron inchis a urinei poate insemna o deshidratare severa dar si probleme ale ficatului. Daca aceasta culoare persista chiar daca ati introdus lichidele in dieta, trebuie sa mergeti de urgenta la medic.

Si daca observati spuma si balonase albe in urina? Ce inseamna asta?

Daca urina contine spuma, poate fi un semn ca pur si simplu v-ati grabit cand ati urinat dar poate indica si alte lucruri.
Daca aceasta spuma persista, trebuie sa mergeti cu siguranta la medic. Este posibil sa aveti prea multe proteine in urina sau chiar probleme cu rinichii.

Spuma in urina poate aparea si datorita altor dereglari insa, de cele mai multe ori este rezultatul unui consum mare de proteine.

Daca problema persista, cereti parerea unui medic.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog