-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Adevarul Socant Despre Cereale Pentru Copii


Publicitate

Stiati ca cerealele pentru copii au un procentaj cu 40% mai mare al adaosului de zahar pe portie, decat in cazul cerealelor pentru adulti?




Desigur, termenul „portie” este destul de general si poate varia de la persoana la persoana, asa ca este infricosator daca ne gandim cat zahar consuma copiii nostri in fiecare dimineata! Atunci cand ne uitam la cerealele pentru copii, ne gandim la reclame cu mascote colorate, mic dejun sanatos incarcat cu vitamine si alte ingrediente sanatoase. Din pacate, aceste mascote colorate sunt create de masinarii pentru marketing in valoare de cateva miliarde de dolari, fiind popularizate prin intermediul reclamelor . Haideti sa privim in mai de aproape cum au reusit sa domine piata supermarketurilor prin acest marketing in masa.

Nu va mai ganditi la jucarioara gratis din interiorul pungii sau la mascotele zambarete. Veti gasi produse procesate cu un nivel ridicat de sirop de fructoza (tipul de zahar care se leaga de majoritatea tipurilor de probleme), organisme modificate genetic, BHA(substante toxice care pot duce la cancer), lecitina din soia (un aditiv toxic), ANNATO (o aroma artificiala care poate cauza migrene), BHT (un compus chimic care poate afecta creierul) si multe alte ingrediente toxice, mult prea greu de pronuntat.

Este foarte greu sa trecem pe langa aceste reclame mai ales ca sunt prezente oriunde am merge si orice am face. Insa trebuie sa actionam, deoarece incetul cu incetul putem schimba ceva.

Trebuie sa fim mai atenti cu ce ne hranim familia si ce le spunem copiilor.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog