-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

19 Metode Prin Care Puteti Folosi Vodka Fara Sa Stiti ( Infrumusetare Si Medicina)


Publicitate

Vodka este o bautura foarte cunoscuta in intreaga lume deoarece nu are un miros dur iar textura si versatibilitatea o fac bautura perfecta ce se poate amesteca cu orice.

Stiati ca vodka poate fi utilizata si altfel?

Aceasta bautura se gaseste in aproape orice casa si poate fi foarte folositoare.

Ce Tip de Vodka?


Aceste sfaturi nu implica digerarea bauturii asa ca nu cumparati cel mai scump brand. De asemenea nu trebuie sa cumparati nici varianta aromata.

Scop Medicinal


Tratati Durerile de Dinti

Atunci cand aveti o durere de dinti, incercati sa tineti putina vodka in acea zona. Insa amintiti-va ca aceasta este o metoda care ajuta pe termen scurt.

Faceti O Punga De Gheata Flexibila si Confortabila

Amestecati apa si un pahar cu vodka intr-o punga pentru gheata flexibila si modelatoare pentru corp.

Calmeaza Muscaturile de Meduza

Pentru a indeparta durerea provocata de o muscatura de meduza, turnati vodka peste muscatura.

Calmeaza Durerile

Umpleti un borcan curat cu flori de levantica peste care adaugati vodka, sigilati capacul si lasati-l in lumina soarelui timp de trei zile. Treceti continutul printr-un filtru de cafea si aplicati lichidul peste zonele cu durere.

Curatirea Unei Rani Deschise

Daca aveti rana deschisa, turnati vodka peste suprafata asemeni unui anestezic local, dezinfectand in acelasi timp derma expusa.

Cum Utilizam Vodka Pentru Frumusete


Apa de gura

Preparati-va propria apa de gura amestecand 9 linguri de scortisoara pudra, cu o ceasca de vodka. Tineti amestecul, timp de doua saptamani, intr-un borcan inchis ermetic. Treceti printr-un filtru de cafea, amestecati cu apa calduta si curatati-va cavitatea bucala. Nu inghititi!

Lupta impotriva matretii

Vodka are un nivel scazut de PH, fiind un acid natural iar atunci cand este adaugat in balsam poate ajuta la pastrarea unui nivel redus de PH in par. Vodka are capacitatea de a tine in frau cuticulele parului, impiedicand aparitia electrizarii parului.

Vodka usuca scapul daca este urilizata prea des. Insa, daca folositi cu moderatie, putina vodka poate face minuni.

Daca doriti sa incercati, iata cateva moduri in care o puteti face. O optiune ar fi adaugarea unui strop de vodka in balsam sau sampon, agitati bine si utilizati in mod normal.

Puteti amesteca un paharel de vodka cu un pahar de apa si clatiti-va parul dupa utilizarea samponului si balsamului.

Curatarea Tenului

Cu ajutorul unui tampon de vata, aplicati vodka pe fata sub forma unui astringent si pentru a inchide porii.

Aftershave

Cel mai important element din atershave este alcoolul. Ajuta la dezinfectarea si calmarea tenului, prevenind inflamarea. Vodka este un echilibrant foarte bun tinand cont de continutul de alcool si va face minuni pentru tenul dumneavoastra.

Comprese pentru Ochi facute in casa

Imbibati dischete demachiante in vodka, puneti-le intr-o punga si introduceti-le in congelator. Vodka nu va ingheta in totalitate iar asta va determina sa aveti comprese minunate pentru zona ochilor.

Neutralizati mirosul neplacut al picioarelor si axilei

Cateva pulverizari de vodka in aceste zone sunt suficiente indepartarii mirosurilor neplacute facandu-va sa va simtiti fresh.

Solutie impotriva insectelor

Vodka este un foarte bun insecticid. Puneti vodka intr-un recipient cu pulverizator, adaugati cateva picaturi de ulei esential de lavanda, apoi aplicati-l pe corp. Lavanda indeparteaza fluturii, mustele, musculitele si tantarii. De asemenea, lavanda a fost utilizata cu multi timp in urma pentru inmiresmarea hainelor si sertarelor. Desi oamenilor le place acest miros, insectele sunt oripilate de el.

Utilizare in casa


Curatarea mainilor

Datorita cantitatii mari de alcool, vodka poate fi utilizata pentru dezinfectarea si curatarea mainilor inainte de masa sau dupa ce mergem la toaleta.

Indepartarea plasturilor fara durere

Pentru a indeparta un plasture fara durere, imbibati bandajul cu vodka si astfel se va dizolva adezivul.

Pastrati aparatele de ras curate si ascutite

Motivul pentru care aparatele de ras ruginesc sunt firele de par, apa sau crema de ras pe lame dupa fiecare utilizare. Daca va curatati corect aparatele si le lasati intr-un pahar de vodka, nu se va distruge datorita acidului si vor fi complet dezinfectate pentru urmatoarea utilizare.

Curatati geamurile, ferestrele si paharele

Un alt produs care se bazeaza pe alcool pentru curatare este solutia pentru geamuri. Amestecati o ceasca de vodca, o treime ceasca otet alb si jumatate lingurita de sapun lichid. Amestecati intr-o galeata cu jumatate 2 litri de apa inainte de a depozita in sticle. Pulverizati pe ferestre si sticla dupa care curatati cu o carpa. Pentru a va curata ochelarii puneti vodka pe o carpa dupa care indepartati mizeria de pe ochelari. Alcoolul din vodka curata sticla si omoara germenii.

Indepartati Petele

Vodka poate fi utilizata si pentru indepartarea petelor de iarba, vopsea, ruj sau cele bazate pe ulei. Imbibati zona respectiva in vodka apoi frecati cu o periuta de dinti. Clatiti si spalati apoi cum o faceti in mod obisnuit. Poate de asemenea sa indeparteze petele de la markerul permanent.

Neutralizeaza mirosul adidasilor.

Vodka poate fi utilizata pe piele pentru a indeparta mirosurile neplacute insa poate fi aplicata si in adidasi. Pulverizati in pantofi si lasati la aerisit.

Curata mucegaiul

Inainte sa va scape problema mucegaiului din mana, puteti curata petele mici cu vodka, un pulverizator si o perie mare.
Pentru a curata calcarul din jurul cazii si gelurilor de dus, umpleti o sticla cu pulverizator cu vodka, pulverizati peste calcar, lasati sa actioneze timp de 5 minute dupa care clatiti cu apa. Alcoolul curata mucegaiul.

De asemenea poate ajuta si la curatarea gresiei. Doar turnati putin vodka in apa in care clatiti vasele si lasati sa actioneze timp de 5 minute inainte de a le clati.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog