-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

12 Poze Inainte Si Dupa Frumoasa Transformare A Toamnei


Publicitate

Frumoasele schimbari ale anotimpurilor reprezinta un moment magic si simbolic in care putem invata multe despre propria persoana si despre efemeritatea vietii. Putem vedea cum ori de cate ori apare o decadere, aceasta este urmata de o reimprospatare si de o noua viata.

Este o frumusete incomensurabila atunci cand apare trecerea de la vara la toamna. De fapt, este un mesaj al naturii prin care ne spune ca doar pentru ca ceva moare, nu inseamna ca este o experienta neplacuta.


Ideea copacilor eliberand frunzele, ne poate invata cum atunci cand eliberam lucruri in viata poate fi o experienta frumoasa, care face loc unei noi vieti si unei noi experiente. Exista o culoare pentru fiecare anotimp insa mama natura ne binecuvanteaza cu o paleta de culori minunata, in fiecare toamna.

Unele colturi ale lumii au schimbari minore insa altele au schimbari cu adevarat dramatice intrucat se trece la un anotimp friguros foarte repede. Frunzele copacilor isi schimba culoarea atunci cand pigmentul verde sau clorofila moare. Acest fapt determina aparitia culorii galben, maro, rosu sau portocaliu. Copacul indeparteaza frunzele iar acestea cad pe pamant unde se recicleaza in pamant creand un bun fertilizator pentru celelalte plante.

Traind intr-o lume atat de grabita, uitam adesea sa incetinim si sa ne bucuram de momente, indiferent in ce sezon ne aflam. Iata 12 schimbari de anotimpuri incredibile din toate colturile lumii... iata trecerea frumoasa de la vara la toamna.

Castelul Kilchurn, Scotia




Aceasta structura a fost construita in secolele 15 si 17 si chiar daca acum este doar o ruina, este inca frumoasa. Acest castel se vede minunat din partea cu lacul sau de pe munte.

Capitol Creek Valley






Apartment Building Façade


Grand Island East Channel Lighthouse, Michigan, USA

Aceasta zona a inceput sa fie construita in anul 1860 si a luat sfarsit in 1870. Farul a fost martorul a sute de veri preschimbate in toamna.


Podul Gapstow, New York, USA

Acest pod vechi a fost construit in Central Park in anul 1874. Lemnul original nu a rezistat asa ca, o structura din piatra l-a inlocuit in 1896. Podul Gapstow are 46 de metri lungime, 12 metri inaltime si ocupa 44 de metri din suprafata apei.


Forest Lake, Poland


Glenfinnan Viaduct, Scotland


Tu Hwnt I’r Bont Tearoom in Llanrwst, North Wales

Desi seamana cu o cabana, este de fapt un restaurant premiat cu o sala amenajata pentru ceai chiar langa raul Conwy. La inceput a fost o resedinta privata construita in anul 1480. In iltimii 50 de ani, aceasta locatie minunata a fost un salon public pentru ceai.


Poet’s Walk, Central Parc, New York, USA


Lake Island, Poland


Japanese Maple


Hitachi Seaside Parc, Japan


Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog