-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Entitati 4 D Si Ce puteti Face Pentru Ele


Publicitate

Fie ca ne place sau nu, exista entitati de natura patru dimensionala in jurul nostru. Daca ati fost atras sa cititi acest articol, atunci imi imaginez ca deja stiti la ce provocare va supuneti in momentul in care sunt prezente entitati in jurul dumneavoastra.

In cultura Occidentala acest subiect este unul tabuu; teama ca unei persoane careia ii pasa de acest subiect sa nu ii fie pusa eticheta de ‚nebun’ sau din filmele ‚X-Files’ este de asemenea un subiect tabuu, asa ca am hotarat sa sparg gheata si sa fac lumina in acest caz. Nu ma consider a tot stiutor cu privire la acest subiect, desi am ceva experienta deoarece rolul meu este acela de a lucra in mod direct cu ei, in sfera evolutiei spirituale.


Termenul ‚entitate’ poate parea putin confuz, asa ca voi conspecta inainte de a ma concentra asupra ceea ce cred in mod normal oamenii despre entitati. Exista trei tipuri de entitati; 1. Spiritul Lumesc; 2. Fiinte supraomenesti si 3. Entitati negative non-umane. O sa ne rezumam la ultima categorie insa este necesar sa le aducem pe toate in discutie.

Principalele Tipuri de Entitati:

1. Spiritul Lumesc

Acesta se refera, in general, la o fiinta intruchipata a carei suflet nu s-a putut desprinde de trup in momentul decesului. Raman sub aceasta forma pana in momentul in care sunt gata sa-si continue drumul. In mod obisnuit sunt atasate de trup din teama de a nu pierde. Adesea legate de anumite locuri, incapabile sa existe dincolo de acestea. Pot fi prietenoase, rautacioase sau chiar malitioase. Spiritele lumesti pot fi uneori deranjante, desi intra foarte putin in contact cu oamenii. Nu o sa discutam despre acest tip de entitate in articolul nostru. Doar am vrut sa o mentionez, pentru a face diferenta intre tipurile de entitati.

2. Fiinte Supraomenesti

Acestea sunt fiinte a caror constiinta este centrata in densitatea a 4a sau chiar mai sus. De cele mai multe ori sunt interesate sa aiba contact cu fiinte din densitatea a 3a, si anume cu oamenii. Sunt diferite de entitatile negative non-umane deoarece fiecare fiinta are o energie proprie. Pot aparea sub toate formele si in dimensiuni multiple. Unele fiinte supraomenesti sunt binevoitoare, altele sunt rauvoitoare insa exista si fiinte care imbina cele doua trasaturi. Daca sunt malitioase sau manipulative, acestea pot influenta si pot domina o persoana intr-un mod mai complex decat entitatile negative non-umane. 

Fiintele supraomenesti sunt complexe. Cele manipulative se joaca adesea cu psihicul oamenilor care pot ‚vedea’ dincolo de paravan, si actioneaza in momentul in care le este usor sa se prezinte ca fiind ,binevoitoare’. Pot fi adevarate escroace. Exista o miscare falsa de ,iubire si lumina’ in lumea spirituala din zilele noastre fiind manipulata si controlata mai putin de fiintele binevoitoare din aceasta categorie.

3. Entitati Negative Non-Umane

La acestea se refera oamenii atunci cand spun sa exista o entitate in preajma lor si despre asta o sa vorbim in urmatoarea parte a articolului.

Acestea sunt entitatile care adesea poseda oamenii, locuind in interiorul corpului lor. Aceste entitati se comporta asemeni unor paraziti, adesea fara ca gazda sa stie de existenta lor. Unii oameni au abilitatea fizica de a vedea in cea de-a patra densitate unde le pot ‚observa’ si descrie ca forma si marime. Oamenii adesea mentioneaza existenta unor tentacule sau ghiare care se agata de energia unei persoane. Cea mai intalnita sursa de hrana a acestora este energia afectiva. Nu au energii individuale insa pot actiona sub forme individuale. Au constiinta si energie de grup si traiesc sub forma unui comportament de roi.
Majoritatea nu sunt chiar malitioase, ele doar actioneaza sub forma unui instinct de supravietuire parazitar; le este doar foame. Isi cultiva mancarea-emotiile- in acelasi mod in care oamenii ingrijesc vitele. Au invatat sa aiba abilitati in a activa latura emotiva a gazdelor umane astfel incat de fiecare data cand sunt infometate cer sa fie hranite cu energie afectiva. Se ataseaza de orice vulnerabilitate sau incertitudine a unei persoane si incearca sa isi introduca tentacolul in punctul cheie. Odata ce sunt infometate, apasa butonul si sorb nectarul afectiv care incepe sa izvorasca.

De Ce Am O Entitate in Preajma?

Ai o entitate parazit in preajma? Sti ca este ceva in neregula? Te seaca de energie? Iti activeaza emotiile? Se hraneste cu ele? Te imbolnaveste?

In esenta, este acolo doar pentru ca tu ii permiti. Hap! Bine, poate fi o permisiune subconstienta desi puterea este in tine. Entitatea nu doreste sa fie vazuta. Are un interes puternic sa fie invizibila. Vrea sa coexiste cu gazda fara ca aceasta sa stie de existenta sa. Nu vrea sa moara de foame.

Cine Este Mai Vulnerabil Atacului Entitatilor?

Atata timp cat esti un om (Homo Sapiens) esti vulnerabil atacului deoarece Homo Sapiens a fost hibridizat pentru acest scop. Nu scapa niciunul din noi. Desi, odata ce evoluam si devenim din ce in ce mai prezenti, iluminati complet, atunci este din ce in ce mai greu pentru ele sa insele.

Am observat ca persoanele care au consumat droguri, au luat medicamente sau fac activitati care le anesteziaza (televizor, alcool, jocuri video excesive ) au cele mai mari probleme cu entitatile... Prin consumul de droguri care distrug simturile (droguri psihedelice), o persoana pare sa treaca de la o stare normala la o stare de simtire exploziva, pierzandu-se cativa pasi evolutivi importanti si necesari acestei treceri. Este un dezechilibru care de cele mai multe ori nu este sesizat de persoanele care au consumat droguri. Aceasta stare poate dura o buna perioada de timp fara a fi observata (ani sau toata viata). Se creaza un gol in locul in care apare dezechilibrul si pe aici isi fac intrarea entitatile. Antidepresivele si drogurile care distrug simturile dau entitatilor oportunitatea perfecta sa consume emotiile reprimate de tratament.

Cum Rezolvam Problema?

Iata cheia care deschide usa. Exista ceva in interiorul dumneavoastra care percepe. Poate fi un blocaj, o distorsionare sau un buton. Entitatea poate exista in preajma dumneavoastra doar daca are ceva de care sa se agate.

Una dintre cele mai importante decizii pe care le puteti lua este sa va asumati faptul ca exista acolo din cauza faptului ca i-ati permis asta.

Entitatile se hranesc cu orice fel de emotie. Care este cauza declansarii emotiilor? Experimentati vreo emotie din cele de mai jos?

Dati vina pe altii, aveti tendinta de victimizare, paranoia, teama, vina, sentimentul de defavorizare, ingrijorare, parere de rau pentru propria persoana, stare de ingrijorare pentru faptul ca va simtiti singur, lipsa de stima pentru propria persoana, sentimentul ca nu meritati nimic sau nu sunteti bun de nimic, lipsa motivatiei, neincredere, nerabdare, resentimente, gelozie, depresie, dezgust, dependenta, nu va simtiti apreciat, va simtiti iritat, captat, cu capul in nori, refuzati sa vedeti realitatea, totul trebuie sa fie perfect, controlat...

Daca una din aceste emotii reprezinta o problema pentru dumneavoastra (se repeta in mod constant in viata dumneavoastra) si cititi acest articol, se prea poate sa aveti o entitate care stoarce sentimentele si se hraneste cu ele.
Recunoasterea si acceptarea reprezinta primul pas spre dobandirea propriei puteri. Urmatorul pas este acela de a sti ca entitatile sunt normale; majoritatea oamenilor le au in preajma fara a realiza asta. Lumea in sine este un imens cuib de emotii, locul prielnic pentru acesti paraziti enervanti!

Vezi-ti De Ale Tale

Cel mai important lucru pe care il puteti face este sa va vedeti de treaba dumneavoastra. Chiar este atat de usor. Odata ce indepartati sursa de hrana-incarcata cu distorsiuni emotionale- nu mai au de ce sa se agate si dispar.
Este de asemenea vital sa nu negam emotia. Deoarece negarea si reprimarea fata de propria persoana pot determina aparitia zonelor ‚gri’ in care se ascund entitatile. Ceea ce cautam este exprimarea propriilor sentimente autentice- neincarcate- in relatie directa cu sursa. Distorsionarea acestor sentimente face sa dispara entitatile.

Oamenii pot si indeparteaza entitati, ceea ce pare solutia ideala. Poate functiona temporar. Insa- daca nu rezolvi problema energiei care a invitat entitatea la inceput, vei atrage mereu o alta si o alta pana veti realiza ca atasarea de acea emotie este cea care o intretine. Nimeni nu poate face asta in locul dumneavoastra. Este parte a calatoriei spirituale cu propria persoana, revenirea la cine sunteti cu adevarat. Inspirati-va de la altii (catalizatoarele si empatiile le pot evidentia in preajma dumneavoastra ) insa luati la cunostinta ca trebuie sa strabateti drumul cu propriile picioare.

Eliberati-va de blocajele emotionale; eliberati-va de atasamentul emotional si astfel nu veti mai permite entitatilor sa se ataseze de dumneavoastra. Multi oameni trebuie sa faca asta intr-un numar repetata de ori pentru solutionarea mai multor probleme, pentru o perioada mai lunga de timp si in decursul mai multor nivele de constientizare vibrationala. Nu este o solutie de rezolvare rapida. Insa este totusi o cale puternica de catalizare a calatoriei spirituale deoarece va creati un spatiu vast de revarsare a constiintei acolo unde era odata blocat. De fapt, folosind aceasta ‚Constiinta Opozanta’ ca o oglinda a propriilor limitari reprezinta o cale catre maiestrie.

Ce Mai Poate Fi De Ajutor?

Urmariti lucrari cu specific spiritual care va pot ajuta sa onorati si sa eliberati distorsiunile, tensiunile interioare sau blocajele emotionale. Cheia catre orice faceti este aceea de a va canaliza atentia spre blocaje. Lucrarile audio, miscarea si orice activitate care va scapa de energia negativa, poate fi de ajutor daca le folositi in mod constient.

Amintiti-va ca singura cale de eliberare a entitatilor din preajma dumneavoastra este eliberarea propriilor blocaje pentru a nu avea nicio sursa de care sa se poata agata- orice altceva este doar temporar.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog