-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

9 Semne Ca Aveti Un Suflet Batran


Publicitate

Cati ani ati avea daca nu v-ati cunoaste varsta? ~ Satchel Paige

Exista persoane care se simt singure si izolate, in lumea aceasta, inca de la nastere.

Existenta lor solitara nu izvoraste dintr-un temperament antisocial- sufletul lor este pur si simplu batran. Suflet batran, mentalitate invechita, aceste persoane isi gasesc foarte greu locul in aceasta lume si sunt foarte diferite si mature fata de oamenii din jurul lor. Sufletul batran isi traieste viata in interorul sau, merge pe propria sa carare in timp ce toti cei din jur urmeaza o alta. Poate ca ati experimentat acest sentiment sau l-ati remarcat la alte persoane. Daca este asa, acest articol va este dedicat in speranta ca veti ajunge sa va definiti sau sa ii intelegeti pe cei din jur, mai bine. 


Daca nu ati descoperit inca ce fel de suflet aveti, cititi urmatoarele semne prin intermediul carora veti descoperi daca aveti un suflet batran (vechi)!

9 Semne Ca Sunteti Un Suflet Batran

1# Aveti tendinta de a fi solitar

Deoarece sufletele batrane nu sunt atrase de interesele persoanelor de varsta lor, gasesc neplacuta incercarea de a lega o prietenie cu cineva cu care nu pot relationa. Aceasta este una din cele mai grave probleme pe care le experimenteaza un Suflet Batran. Rezultatul este... sufletele batrane au tendinta de a se izola in marea majoritate a timpului.

2# Iubiti cultura, intelepciunea si adevarul

Da... asta reprezinta ceva grandios si nobil in acelasi timp iar sufletul batran se gaseste gravitand in jurul laturii intelectuale a vietii. Sufletele batrane inteleg in mod inerent faptul ca invatarea reprezinta putere, intelepciunea fericire iar adevarul, libertate. Deci de ce sa nu urmam aceste principii? Pentru ei, aceste principii sunt mult mai importante decat aflarea barfelor despre noul iubit al Biancai Dragusanu sau despre rezultatele meciurilor.

3# Va bazati pe spiritualitate

Sufletele batrane si emotionale au tendinta de a avea o latura sensibila si spirituala. Increderea in propriul ego, cautarea iluminarii- modelate de catre Sufletul Treaz- precum si promovarea dragostei si a pacii sunt principalele obiective ale acestor Mame Tereza in trupuri tinere.

4# Intelegeti efemeritatea vietii.

Sufletele batrane isi amintesc intotdeauna nu doar de faptul ca ele sunt muritoare ci si tot ceea ce apare in jurul lor. Asta determina sufletul batran sa fie prudent si uneori introvertit insa isi dicteaza cu intelepciune metoda in care isi conduc viata.

5# Sunteti ganditor si introspectiv.

Sufletele batrane au tendinta de a se gandii... la tot. Capacitatea lor de a reflecta si de a invata din propriile actiuni si din ale celorlalti reprezinta cel mai bun invatator din viata lor. Un motiv pentru care sufletele batrane isi simt inima atat de batrana este pentru faptul ca au invatat atat de multe lectii pe perioada procesului de studiu si gasesc atata intelegere in viata de zi cu zi datorita abilitatii de a observa ce se intampla in jurul lor intr-un mod discret.

6# Vedeti per ansamblu.

Se intampla foarte rar ca aceste suflete sa se piarda in detalii superficiale precum promovarea in cadrul serviciului, televizoare mai mari, operatii de marire a sanilor, etc. aceste suflete au tendinta de a vedea viata prin ochii unei pasari percepand doar ce este mai intelept si important mod de a trai viata. Cand se confrunta cu probleme, le accepta ca fiind temporare. Astfel, sufletele batrane au ca si rezultat al metodei prin care percep viata, o naturalete linistita si stabila.

7# Nu sunteti materialist.

Bunastare, statut, faima si ultima versiune de Iphone...plictisesc sufletele batrane. Ele dedica putin timp si interes pentru lucrurile minore din viata care le aduc o satisfactie pe termen scurt.

8# Erati un copil ciudat care nu se putea adapta.

Acest lucru nu se intampla in toate cazurile insa multe suflete batrane experimenteaza semne ciudate de maturitate la varste fragede. Adesea, acestor copii li se pune eticheta de „introvertiti”, „precoce” sau „rebeli” deoarece esueaza in a se adapta unui etalon. De obicei, acesti copii sunt foarte inteligenti si vad nefolositoare multe din lucrurile pe care profesorii sau parintii ii invata, reactionand fie pasiv fie agresiv la acestea. Daca puteti discuta cu propriul copil ca si cu un adult probabil ca aveti in fata un suflet batran

9# Va „simtiti” batran pur si simplu.

Inainte de a numi ceea ce simteam, am experimentat cateva senzatii ca fiind pur si simplu o „persoana batrana” pe interior. Sentimentele care insotesc de obicei un suflet batran sunt: sentimentul de lupta cu lumea, oboseala mentala, rabdare si calmitate. Din pacate, poate fi perceput ca fiind distant sau rece, fiind unul din miturile legate de Sufletul Batran.

Asa cum unele persoane in varsta se numesc „tinere pe interior”, asa pot tinerii sa aiba”suflete batrane”.

Sunteti un suflet batran? Mi-ar placea sa va aud povestea.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog