-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Trezirea Spirituala in ,Lumea Reala’


Publicitate

Un articol de Maria

Trezirea Spirituala Spontana nu este etalonul. Nu spun ca nu se intampla niciodata insa, nu frecvent si nu predictibil.

Daca asteptati acel moment magic, puteti astepta o eternitate!

Dar daca ati avea puterea de a va accelera Trezirea Spirituala? Exista, desigur, multe cai spre Trezirea Spirituala iar parcurgerea lor este unica pentru fiecare dintre noi insa, exista un lucru pe care il puteti face cu usurinta si care va poate accelera pasii spre Trezirea Spirituala.



Eu am petrecut foarte mult timp in cautarea Trezirii Spirituale. Am incercat orice tehnica si am interactionat cu orice maestru pe care l-am intalnit. Au existat anumite momente in care am crezut ca am ajuns la Trezire insa ,experienta’ si-a spus cuvantul si m-am intors de unde am plecat. Cativa ani mai tarziu, in calatoria mea, am constientizat ca am incurcat multe din experientele mistice cu cea a Trezirii reale. Daca stiam atunci ceea ce stiu acum probabil ca as fi salvat multi, multi ani de cautari...

Ceea ce inteleg acum este ca Trezirea Spirituala este accesibila tuturor si ca nu trebuie sa calatoriti intr-un loc anume al lumii sau sa practicati tehnici de yoga bizare pentru aceasta Trezire. Nici macar nu aveti nevoie sa meditati. In acest moment trebuie sa dobanditi abilitatea de Trezire.
Cu ceva ani in urma, in mijocul unei nopti intunecate si inaltatoare, am vizitat Parcul National Zions din Utah de Sud. Am stat singur pe marginea celui mai inalt varf din Zion. Era o perioada dificila din viata mea iar problemele imi cereau cu disperare sa ma trezesc- pentru a realiza suferinta. Cum stateam acolo, am inceput sa urlu in canionul intunecat ,Vreau sa ma Trezesc!’Imediat am auzit o voce care imi spunea ,Sari!’ si incet m-am retras de pe marginea prapastiei. Din fericire, nu am ascultat acea voce insa, mesajul ma urmareste si azi. ,Sari!’ a spus, insa la ce se referea?

Nu Lasati ,Realul’ Din Realitate Sa Va Pacaleasca

Cine sunteti cu adevarat reprezinta Trezirea si daca ar trebui sa indepartati toate invelisurile, ati realiza, dintr-o data, ca sunteti complet prezent, liber si treaz. Aceste invelisuri reprezinta actiunile noastre din viata de zi cu zi si orice element cu care identitatea noastra interactioneaza, insa aceste invelisuri reprezinta iluzii nu ceea ce suntem noi cu adevarat.

Lumea in care traim pare foarte reala insa nu lasati realul din realitate sa va pacaleasca- nu este nimic real in realitate. Totul, inclusiv dumneavoastra si eu, reprezinta energie- miscare, vibrare, energie pura. Aceasta energie constienta si infinita este maleabila si nemarginita insa, orice este construit din energie ramane doar energie iar energia este intangibila. Reprezinta doar fum si reflectii deoarece energia poate crea doar iluzii.

Ceea ce ii da iluziei puterea este credinta- credinta dumneavoastra. Atunci cand credeti ca ceva este real, sub orice forma, devine real.

De fiecare data cand va canalizati pe iluzie, aceasta actioneaza asupra constiintei si interactioneaza cu dumneavoastra intr-o maniera reala. Asa functioneaza viata si tot asa va absoarbe in vis- tinandu-va adormiti. Iluziile va pot controla doar daca le considerati reale. Pentru a va trezi trebuie doar sa renuntati la iluzii.

Sa lasati in urma, reprezinta o practica ce are puterea de a va curata calea spre Trezire..

Pe drumul Trezirii Spirituale, multi dintre noi am fost invatati sa ne desprindem de atasamente, roluri si identitati insa, daca nu sunteti calugar sau cineva care nu este prezent in ,viata reala’ va este imposibil sa renuntati asa usor. In cazul meu, oricat de mult mi-as fi dorit Trezirea, nu as fi putut sa imi parasesc copiii sau sa ii mut intr-o zona izolata unde nu aveau confortul unui camin, doar pentru a o dobandi.

Ideea este ca, nu trebuie sa schimbati nimic in viata dumneavoastra pentru a va trezi. Singurul lucru pe care trebuie sa il realizati este ca sunteti atasat de propriile ganduri. Puteti renunta la atasamentul fata de ganduri doar atunci cand nu mai credeti in toate gandurile pe care le aveti.

Cine spune ca trebuie sa credeti in toate gandurile pe care le aveti?

Pentru multi ani am lucrat la delimitarea gandurilor pozitive de cele negative si asta m-a ajutat la redobandirea puterii in viata mea insa, pentru a ma trezi, secretul a fost sa nu mai cred in fiecare gand. La inceput ma intrebam cum pot sa imi traiesc viata fara sa cred in gandurile mele insa, dupa ceva timp, ceva interesant si neasteptat s-a petrecut. Gandurile mele nu ma mai conduceau si nu imi mai controlau viata. Altceva- ceva mai profund si mai inaltator decat mine si gandurile mele, a intervenit. A fost ca si cum as fi gasit o bagheta magica ce imi permitea accesul la o lume dincolo de ganduri; o lume in care orice actiune era inspirata si fara efort, parea ca totul se petrece de la sine.

Daca telul dumneavoastra este sa traiti o viata fericita si plina de satisfactii, este important sa lasati in urma gandurile negative si sa va concentrati asupra gandurilor care va ajuta sa va construiti viata pe care doriti sa o traiti. Insa, daca doriti sa va treziti complet, este necesar sa renuntati la orice gand. Trezirea Spirituala Completa reprezinta renuntarea atat la bine cat si la rau. Starea de trezire reprezinta o stare de permanenta renuntare.

Fara a crede in gandurile legate de relatii si experienta, sunteti gata in acest moment sa va conectati pe deplin cu orice experienta a vietii. Adica sunteti Treaz.

Sunt constient de faptul ca a renunta la ganduri poate fi o provocare deoarece gandurile pot fi persistente insa, niciun gand nu este real. Devine real doar atunci cand crezi ca poate fi asa. Renuntarea nu se poate face dintr-o data. Reprezinta o practica la care participati pana in momentul in care ajungeti la o stare de trezire. Cu cat practicati mai mult, cu cat vi se pare mai usor.

Cum Ne Punem La Punct Cu Trezirea

Sistemul de gandire tipic omului este limitat in perceptie deoarece este in armonie cu o regularitate densa a starilor umane actuale. Astfel, ceea ce percepeti si ceea ce ganditi se limiteaza la regularitate. De aceea multi dintre noi traiesc in stres si teama. Altfel spus, de fiecare data cand aveti ganduri limitative, cele mai frecvente, va aruncati si mai tare in realitatea densa- unde presiunea acelei densitati ne determina sa ramanem adormiti.

Deoarece acest fapt nu reprezinta adevarata dumneavoastra stare de existenta, atunci cand renuntati la mentalitatea umana limitata prin indepartarea gandurilor, constanta dumneavoastra se inalta si sunteti atras intr-o mentalitate universala, care este omniscienta si omnipotenta.

Deoarece gandirea universala este raspunsul la orice problema, ceea ce candva va cauza teama si stres poate acum sa fie rezolvat. Renuntarea va poate ajuta sa va inaltati asemeni unui balon cu heliu- fara efort va puteti inalta linistit. Va treziti in mod natural.

La ,Ce’ Renuntati?

Unul din motivele pentru care ne este de cele mai multe ori foarte greu sa renuntam este acela ca nu credem in ,ce’ renuntam. Daca nu sunteti sigur la ,ce’ renuntati poate fi destul de infricosator. Aici intervin propriile credinte spirituale. Credeti in ceva mai important decat in propria persoana? La acest lucru renuntati- fiti Sursa, Universul, Divinitatea, Marele D... renuntati la a tot stiutorul, a tot puternicul Sine Superior.

Da, asta cere incredere si acesta este scopul. Sa renunti presupune sa ai incredere in ceea ce crezi cu adevarat insa asta trebuie sa aflati de unul singur. Nu luati drept garantie termenii religie, parinti, societate sau orice altceva. Trebuie sa descoperiti si sa faceti aceste conexiuni singuri- in maniera dumneavoastra.

Am ajuns la concluzia ca Eu, ca fiinta umana, nu am nicio idee despre ce este cel mai bine pentru mine insa, Puterea mea Interioara stie si in ea pot avea incredere. Pornind de la aceasta perspectiva este destul de usor sa renuntam.
Cand renuntati la aceasta sursa a tot stiutoare, va inaltati si deveniti acel cineva in care aveti incredere, descoperiti ca sunteti legat de propria viata la un nivel mai elevat de percepere, nivel la care stiti, in mod natural, lucruri nu doar le ganditi.

Cum Renuntati La Ganduri?

Ni s-a spus ca meditatia este necesara trezirii insa nu este necesar ca meditatia sa ne trezeasca- renuntarea este cea care reiese din meditatie, aceasta este cheia trezirii. Atunci cand meditati, incetati sa va mai ascultati gandurile si atunci cand gandurile dispar sunteti prezent si treaz. Imediat cum incepeti sa va ascultati dinnou gandurile, adormiti. Intelegand si utilizand acest intrerupator Stop si Start va da o forta imensa de trezire.

In trecut, un gand va aparea in minte si il credeati in mod natural. Aceasta actiune atragea si alte ganduri sa se manifeste in mintea dumneavoastra. Pana sa constientizezi, deja s-a redactat o intreaga poveste si aceasta atrage dupa sine emotii. Schimbul este simplu. In momentul in care se iveste primul gand, nu credeti in el. Doar lasati-l sa treaca neobservat pentru a nu atrage alte ganduri sau, mai bine, puneti-va intrebarea , de unde stiu ca este adevarat?’

Daca puteti fi vizionar al propriilor ganduri, puteti incepe sa va treziti. Doar priviti-va gandurile- fara a crede sau nu- priviti si vedeti ce se intampla.

Eliberandu-va de ganduri, va eliberati si de emotiile si atasamentele care isi au originea tot in ganduri. Renuntati la emotii si atasamente prin simpla renuntare la ganduri. Lasati totul sa treaca pe langa dumneavoastra. Inca veti resimti atasamentele, emotiile si gandurile insa isi vor pierde din influenta pe care o au asupra dumneavoastra.

Dintr-o stare de trezire completa, veti putea fi capabil sa va alegeti gandurile, emotiile si atasamentele pentru a crea in mod constient. Fiecare dintre aceste elemente sunt adjuvante ale creatiei insa pentru inceput trebuie sa deveniti conducatorul propriei minti, nu sclavul.

Acum am inteles ca vocea care mi-a vorbit in varful muntelui era vocea mea interioara care imi spunea sa renunt insa atunci nu am inteles ca trebuia doar sa ma eliberez. Era doar atasamentul meu fata de propriile ganduri.

La inceput, Poate fi destul de greu sa renuntati, insa aveti puterea sa credeti orice gand sau sa renuntati. Cu cat renuntati la mai multe ganduri cu atat va veti elibera mai mult. Aceasta este partea cea mai buna, eliberand gandurile va va ajuta sa fiti prezent aici si acum dupa care, ceva minunat se intampla. Este ca si cum ,Viata Explodeaza’- totul este mai clar, mai colorat si mai luminos, sunetele sunt mai clare iar sentimentul de revenire la viata este coplesitor. Aceasta este Experienta Trezirii si va este disponibila chiar acum, doar prin renuntare.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog