-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Semnele Prin Care Organismul Nostru Ne Spune Ca Nu Suntem Sanatosi- Nu Le Ignorati!


Publicitate

Un articol de Maria

Corpul omenesc reprezinta un sistem complex si fiecare schimbare care se produce in interiorul sau indica faptul ca trebuie sa avem mai multa grija. Prin natura lui poate detecta ori de cate ori lucrurile nu stau bine.

In acest articol discutam despre cele mai importante ,semnale’ pe care corpul nostru le atrage atunci cand ceva rau se intampla. 

ATENTIE : Nu ignorati niciunul!



1.Alunitele

Alunitele sunt adesea inofensive, insa daca observati aparitia alunitelor imediat dupa ce v-ati expus la soare, consultati un medic.

2.Parul Alb (inaintea varstei de 40 de ani)

Daca 50% din parul dumneavoastra se albeste la o varsta tanara, si nu au mai existat cazuri in familie, este posibil sa suferiti de diabet.

3.Buzele Crapate

De cele mai multe ori aceasta este o urmare a schimbarii de temperatura sau a expunerii la vant. Insa, daca va confruntati cu aceasta problema mai des, este posibl sa aveti o infectie fungica sau un deficit de vitamina B.

4.Gat Inflamat

Nu ar trebui sa ignorati aceste simptome. Gatul se inflameaza ca rezultat al functionarii anormale a tiroidei, de obicei apare la femeile cu varsta cuprinsa intre 20 si 50 de ani.

5.Sclera Ochiului

Ar trebui sa fie intotdeauna alba. Dsigur, nu se aplica in cazul racelii sau al oboselii. Ingalbenirea sclerei poate indica icter sau probleme ale fcatului/bilei. Daca sclera este rosie puteti suferi de hipertensiune sau boli virale.

6.Palmele Rosii

Acesta poate fi un semn al eczemei, dermatitei sau a unei reactii alergice. Uneori, palmele inrosite pot indica probleme ale ficatului.

7.Sprancenele

Daca incep sa va cada sprancenele deodata, puteti suferi de afectiuni tioridiene, fie hipertiroida sau hipotiroida.

8.Schimbari la Nivelul Unghiilor

Unghiile pot spune multe despre starea dumneavoastra de santate si anumite schimbari pot indica un numar vast de afectuni. Subtierea si craparea unghiilor sunt adesea o problema a genei insa, pot indica de asemenea, un deficit de calciu. Functionarea anormala a glandei tiroide poate cauza schimbari la nivelul unghiilor.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog