-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Curatarea Subconstientului si Inconstientului de Blocaje Mentale, Emotionale si Energetice


Publicitate

Mintea noastra constienta reprezinta doar varful aisbergului intregului entitatii noastre. De aceea nu este suficient ca ea sa fie curatata, optimizata si incarcata cu sugestii, gandire si atitudini pozitive. Acesta este Secretul pe care nu il spune celebrul film Secretul, care vorbeste despre Legea Rezonantei si despre faptul ca noi atragem in vietile noaste lucruri, oameni, entitati si valori de aceeasi frecventa cu gandurile pe care le emitem. Dar, asa cum am spus la inceput, covarsitoarea majoritate a acestor forme gand este de natura subconstienta si inconstienta, fiind in afara puterii noastre obisnuite de influentare si control. Pentru a putea avea acces in aceste domenii trebuie sa apelam la tehnici de intrarea in stari de constiinta modificata, asigurandu-ne in acelasi timp si protectia necesara. O problema nu poate fi rezolvata la nivelul la care a fost creata, ci la un nivel superior, asa cum spunea Albert Einstein.


Pentru a programa inconstientul si subconstientul cu intentii pozitive trebuiesc curatate mai intai curatate blocajele energetice, mentale, emotionale, energetice, eterice, astrale, spirituale, genetice sau ancestrale prezente aici.

Curatarea energetica profunda presupune, in principal:
  • Inlaturarea fricilor
  • Inlaturarea sentimentelor de vinovatie
  • Inlaturarea neincrederii in sine si in Divinitate
  • Dezactivarea raspunsului/reactiei lupta sau fugi
  • Inlaturarea blocajelor din constient, subconstient si inconstient
  • Iertarea de sine si iertarea fata de cei care am gresit
  • Recuperarea, vindecarea, repararea si reintegrarea partilor de suflet traumatizate
  • Convertirea energiilor negative in energii pozitive
  • Inlaturarea energiilor care nu ne apartin, sau care nu sunt de la Dumnezeu
  • Echilibrarea energiilor masculine si feminine
  • Inlocuirea programelor mentale negative din constient si din subconstient cu programe pozitive
  • Vindecarea karmei personale din aceasta viata si din vietile anterioare, a karmei de familie, genetice, ancestrale, planetare si cosmice pana la momentul creatiei initiale a spiritului
  • Taierea corzilor energetice si atasamentelor negative fata de persoane in viata sau decedate, entitati, locuri sau lucruri
  • Inlaturarea entitatilor negative din spatiul nostru
  • Repararea sparturilor din aura energetica
  • Repararea si reprogramarea ADN-ului
  • Anularea sau renegocierea contractelor si juramintelor care nu ne mai sunt de folos
Dupa curatarea energetica se face o incarcare cu energie pozitiva, cu lumina si iubire neconditionata.

Reconectarea presupune o schimbare a trecutului si detasarea fata de el prin anularea cauzelor si schimbarea perspectivei fata de acesta, schimbarea sortii/karmei in destin/dharma, reconectarea cu Sinele nostru Superior si cu Mama Pamant, inlocuirea programelor negative cu unele pozitive, reprogramarea subconstientului si inconstientului, schimbarea orientarii dinspre trecut cu una spre prezent si viitor.

Toate aceste operatii trebuiesc facute pe toate corpurile noastre: fizic, eteric, energetic, mental, astral, spiritual, etc si pe principalele chakre si meridiane.

Se va reda astfel persoanei dreptul pe care il are prin creatia divina la sanatate, fericire, prosperitate, putere, cunoastere, iubire, conexiunea cu sursa si liberul arbitru.

Aceste blocaje provin in ordine din vieti anterioare, perioada intrauterina, intervalul 1-3 ani, si din viata prezenta, prin energiile negative, de frecventa joasa, emise de catre noi sau impotriva noastra, din abuzuri, constrangeri, manipulari, deceptii sau esecuri.

Abia dupa aceea toate sistemele si corpurile noastre pot fi reprogramate pentru succes, prosperitate si sanatate. Si acest lucru trebuie facut tot la un nivel superior si protejat. Trebuie sa avem foarte multa grija la ceea ce cerem, pentru ca exact aceea vom primi, la un nivel profund, care poate scapa perceptiei noastre.

Surse


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog