-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Asta se intampla cu corpul tau cand consumi bauturi energizante!


Publicitate

Oamenii consuma bauturi energizante pentru a avea un plus de energie dupa-amiaza, seara sau atunci cand simt ca sunt obositi. Tinerii le consuma deoarece ei cred ca aceste bauturi ii ajuta sa ramâna treji toata noaptea.

Din pacate, nu multi dintre ei sunt conștienti de faptul ca o singura cutie de energizant creste riscul de atac de cord si accident vascular cerebral.

Ce se intampla cu corpul tau atunci cand bei energizant?

Bauturile energizante fac sangele lipicios si conduc astfel la posibilitatea unui accident vascular cerebral si la probleme cardiovasculare. La o ora dupa ce ati consumat o bautura energizanta, fluxul de sânge va fi acelasi cu cel al pacientilor cu boli cardiovasculare.

Cu toate acestea, companiile afirma ca bauturile lor energizante au acelasi efect cu cel al unei cesti de cafea sau suc.
Prin consumul acestor bauturi puteti obtine același efect ca prin consumul de cofeina, doar ca acest efect este insotit de o viteza de reactie sporita si o cantitate mare de indulcitori artificiali si zahar care va vor oferi o explozie scurta de energie.

Diferenta dintre bauturile energizante si cafea este ca nimeni nu stie de fapt efectul exact al ingredientelor din acestea asupra organismului uman.

Bauturile energizante contin aspartam, o neurotoxina cu proprietati alergenice si cancerigene.

Unele tari au interzis bauturile energizante.

Nu mai putin de 3,5 miliarde de cutii de Red Bull au fost vândute anul trecut în 143 de tari. Cu toate acestea, intrebarile privind siguranta bauturilor Red Bull, precum si a altor bauturi energizante, raman fara raspuns.
, explica dr Mercola.

Statistica arata ca bauturile energizante sunt vândute mai des decât sticlele de apa.

Având în vedere ca bauturile energizante devin din ce in ce mai populare, în unele tari aceste bauturi sunt interzise în scopul de a preveni daunele pe care le-ar putea provoca.

Norvegia, Danemarca si Uruguay au identificat posibile probleme de sanatate cauzate de consumul de Red Bull, si au interzis aceste bauturi. In Kuweit, Red Bull este ilegal pentru copii sub 16, dupa ce moartea a 2 membri din echipa nationala de squash a fost legata de consumul de bauturi energizante. Amândoi au murit de atac de cord.

Cine este supus unui risc ridicat?

Bauturile energizante afecteaza functia vaselor de sange si creste riscul de coagulare a sângelui. Pentru a preveni un accident vascular cerebral, verificati daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome si evitati aceste bauturi cu orice pret:

  • Anxietate
  • Hipertensiune
  • Sindromul de oboseala cronica
  • Stres
  • Sensibilitate cafeina
  • Boala cardiovasculara
  • Tulburari de coagulare a sangelui
  • Femeile gravide si mamele care alapteaza trebuie sa evite consumul de bauturi energizante.

Energizeza-te natural!

Acest lucru este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti mancare sanatoasa si sa adaugati mai multe grasimi Omega 3 in dieta dvs.

Faceti exercitii fizice in mod constant si evitati situatiile stresante.

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Cu drag,


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog