-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Remedii naturale pentru varice!


Publicitate

Varicele sunt vene contorsionate, largite, situate superficial sub tegument. Cel mai adesea ele se dezvolta la nivelul picioarelor si al gleznelor. Cauze Varicele sunt de obicei vene largite, care se dezvolta chiar sub piele (vene superficiale). 

Factorii care duc la aparitia bolii varicoase sunt: - presiune crescuta in venele picioarelor; - leziuni la nivelul venelor picioarelor; - leziuni la nivelul valvelor venelor (structuri anatomice care nu permit curgerea sangelui decat intr-o anumita directie) picioarelor. Adesea, boala varicoasa este o boala ereditara.



Potrivit studiilor varicele afecteaza 25 la suta dintre femei si 10 la suta dintre barbati.

Acestea poate provoca dureri, oboseală, neliniște, și sentimente de ardere, furnicături, sau greutate in picioare. Aspectul bombat al venelor este, de asemenea, o preocupare pentru mulți oameni.

Factori comuni care contribuie la varice sunt ereditatea, statul foarte mult in picioare, obezitatea, utilizarea pilulelor contraceptive, constipație și modificări hormonale în organism în timpul sarcinii, pubertate si menopauza.

Tratamentele medicale și chirurgicale pentru varice pot fi foarte costisitoare. Puteți încerca acasa unele remedii pentru a reduce severitatea varicelor, precum și disconfortul provocat de acestea.


Iata cateva remedii.

1. Otetul de mere

Oțetul de mere este un tratament minunat pentru varice. Este un produs natural ce curata organismul și îmbunătățește fluxul de sânge și circulația. Când sângele începe să curgă natural umflarea venelor varicoase va scădea într-o mare măsură.

Aplicați nediluat otet de mere pe piele peste venele varicoase și masati ușor zona. Faceti asta în fiecare zi înainte de a merge la culcare și din nou dimineața. Urmați acest remediu pentru câteva luni pentru a reduce dimensiunea de varice.
Adăugați două lingurițe de oțet de mere la un pahar de apă și amestecati bine. Beti amestecul de două ori pe zi, timp de cel puțin o lună pentru a vedea rezultatele pozitive.

2. Ardei Cayenne

Ardeiul iute este considerat un tratament minune pentru varice. Fiind o sursă foarte bogată de vitamina C și bioflavonoide, crește circulația sanguină și diminueaza durerea venelor umflate si congestionate.

Adaugati o lingurita de praf de ardei iute la o cana de apa fierbinte si amestecati bine. Beti acest amestec de trei ori pe zi, timp de una sau două luni.

3. Ulei de masline

Creșterea circulației sângelui este esențială pentru tratarea varicelor. Masarea cu ulei de masline poate ajuta la creșterea circulației, reducând astfel durerea și inflamația.

Se amestecă cantități egale de ulei de masline si ulei de vitamina E si încălziți-l ușor. Masati venele cu ulei cald timp de câteva minute. Face acest lucru de două ori pe zi, timp de doua luni.
Puteți amesteca, de asemenea, patru picaturi de ulei esential de chiparos în două lingurițe de ulei de măsline cald și masati cu acest amestec.

4. Usturoi

Usturoiul este o planta excelenta pentru reducerea inflamatiei si a varicelor. De asemenea, disgtruge toxinele din vasele de sange si imbunatatesc circulatia.

Curatati sase catei de usturoi si puneti-i într-un borcan de sticla curat. Stoarceti trei portocale si puneti sucul in borcan. Adaugati două linguri de ulei de măsline. Lasati amestecul sa stea timp de aproximativ 12 ore.
Se agită vasul și apoi se pun cateva picaturi de soluția pe degete. Masati venele inflamate cu soluția într-o mișcare circulară timp de 15 minute. Înfășurați zona cu o cârpă de bumbac și se lasă peste noapte.
Se repetă zilnic timp de mai multe luni.
Nu uita sa incluzi usturoiul in deita ta.

Nu uita sa dai share articolului!

Sunt Maria si iti doresc multa sanatate!


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog