-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu uita sa cureti aerul conditionat. Poti face pneumonie!


Publicitate

Odata cu sosirea verii si a temperaturilor ridicate, mulți vor apela la aerul conditionat pentru a se racori.

Cu toate acestea, odata cu senzatia de racoare pe care aerul condiționat o oferă, acesta vine si cu o serie de riscuri pe care multi nu le constientizeaza. Utilizarea necorespunzatoare a aparatelor poate fi foarte periculoasa. Întreținerea neregulată a acestora duce la crearea unui teren fertil pentru mai multe bacterii și ciuperci. Inhalarea lor poate duce la multe boli cronice.



Una dintre cele mai periculoase bacterii este Legionella.Aceasta poate duce la pneumonie severa ce poate fi fatala.

Boala legionarilor se manifestă la două până la zece zile după ce persoana a respirat aerul infectat cu legionella. Boala incepe cu slăbiciune, somnolență și dureri de cap. După aceea se instaleaza febra (mai mare de 40 grade), tuse uscată, dureri de cap urmeaza apoi pneumonia.

În cazurile cele mai grave ale bolii se poate deteriora sistemul nervos central, iar în cazul în care boala este lasata netratata, rata mortalitatii este între 15 și 25 la sută.

Toți cei care au un sistem imunitar slăbit, sun bolnavi cronici, sunt fumatori sau alcoolici ar trebui sa acorde o atentie sporita.


Curățarea periodică a aparatelor de climatizare și înlocuirea filtrului interior poate preveni virușii,bacteriile și prin urmare, boala.

Vă recomandăm ca o dată pe an, de obicei înainte de începerea sezonului de vara, sa curatati aparatul de aer conditionat.

Sunt foarte multe firme care realizeaza igeniezare aparatului de aer conditionat.

O solutie ar fi sa le curatati chiar dvs. Eu personal folosesc produsele AirPur si AirNet si sunt foarte multumit. Aveti pe site si un tutorial despre cum se curata.

Nu uita sa dai un share articolului.

Cu drag,


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog