-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cancerul poate fi vindecat natural. Vezi de ce nu functioneaza de fiecare data!


Publicitate

Medicina obisnuita deghizează uneori faptul că tratamentele sale pot duce la dispariția de pacienti diagnosticati cu cancer. Este destul de ușor să spunem că un pacient a murit de cancer, și nu ca urmare a otrăvirii chimio sau din cauza radiatiilor.



Ei au o rată de sumbra vindecare a cancerului in ciuda statiscilor optimiste pe care le vehiculeaza (probabil modificate), doar pentru a mentine parerea ca tratamentele lor sunt cele mai bune.

Pe de alta parte, pacientii cu cancer care cauta tratamente alternative au o sansa mai buna de supravietuire, fără complicații sau efecte secundare. Amintiți-vă vechiul proverb, "Cu medicina naturista, boala te poate ucide; dar cu medicina obisnuita, tratamentul poate sa te omoare. "

Cu toate acestea, în unele cazuri rata de supraviețuire scade de la 80 la suta-plus cu metode alternative la 50 de procente sau chiar mai mici. Citește mai departe de ce in articol.

Evita aceste greseli daca ai fost diagnosticat cu cancer:

1.Ne orientam catre tratamentul medicamentos prima oara.

Odata diagnosticat cu orice tip de cancer, pacientii sunt presați să se supună imediat unor tratamente sau se confruntă cu moartea. Anumite tipuri de cancer, cum ar fi cancerul pancreatic, nu pot fi reparate cu medicina obisnuita. Deci, de ce ar grăbi pacienții în astfel de tratamente?

2. Nu trecem la dieta de cancer.

Evitati complet alimentele procesate si bauturile. Alimentele vegetale ecologice ar trebui să fie la baza dietei voastre. Nu consumati carne, în special carne rosie si procesata. Evitati consumul de zahar rafinat si carbohidrati, deoarece acestea sunt un combustibil perfect pentru cancer.

Pancreasul poarta enzime proteolitice care descompun proteinele animale, și pot rupe celulele canceroase. Deci, de ce ai pierde aceste enzime pe descompunerea cărnii, care este, probabil, dotata cu toxine?

3. Nerespectarea protocolului

Dieta Budwig interzice utilizarea laetrile (vitmaina B17), care este o terapie uimitore. Pe de altă parte, aprobă folosirea nucleelor de semințe de caise, care sunt o sursa naturala de laetrile. Încercați să urmati ghidul dietei Budwig.

În Franța, dr Max Gerson a fost devastată de faptul că unii dintre pacienții săi nu au prezentat nici un progres. În cele din urmă, el a descoperit că unul dintre asistentul său le strecura produse de patiserie prin care cancerul a supraviețuit și, din păcate, sabotat tratamentul său dietetic.

5. Detoxifiere insuficientă

Detoxifierea corectă presupune o dieta organica si pe baza de plante pure.

Terapia Gerson recomanda utilizarea clisme de cafea pentru a dezintoxifia ficatul.

6. Amestecam protocoalele

Pacientii cu cancer care ajung sa foloseasca ulei de canabis, sunt cei mai vinovați de acest lucru. Ei lauda puterea de vindecare uimitoare a canabisului și uita sa-si schimbe obiceiurile lor alimentare, de obicei, păstrând obiceiul de a consuma alimente procesate încărcate cu zahăr. Mai târziu, aceste persoane se panicheaza și incearca chimio sau radiatii în plus față de utilizarea de ulei de canabis.

7. Ignoraram vindecarea mentala,emotionala si spirituala.

Dacă veți face o cercetare despre clinicile de cancer alternative din Mexic, veti fi uimiti de condițiile relaxante si prietenoase. Umorul si optimismul ajuta foarte mult.

Cu drag,
Sursa: healthyfoodhouse.com


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog