-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cancer in stadiul 4 vindecat cu bicarbonat de sodiu!


Publicitate

Cand Vernon Johnston a fost diagnosticat cu cancer de prostata in stadiul 4, a fost lăsat cu doar câteva opțiuni. În conformitate cu terapia standard, el trebuia să primească chimioterapie, în speranța că medicamentele toxice care ar fi fost injectate în corpul său ar distruge celulele canceroase mai repede decat s-ar distruge celulele sanatoase si normale.



Chimioterapia este un tratament drastic, iar medicii oncologi il recomanda. Cu toate acestea, pacientii au motive destul de bune să se teamă această soluție. Există dovezi puternice care arata ca chimioterapia drenează organismul și dauneza sistemului imunitar.

Atunci când nu reușește, chimioterapia poate reduce succesul de orice alte tratamente ulterioare. Din păcate, noua din 10 de pacienti cu cancer aleg chimioterapie.

Vernon a decis să caute o soluție pe cont propriu. El a luat sfatul fratelui său și a decis să crească valoarea pH-ului din corpul său pentru a opri raspandirea cancerului in tot corpul. Pentru a realiza acest lucru, Vernon a luat clorură de cesiu.

Tratamentul cu cesiu este un protocol bine-cunoscut în terapia cancerului. Dar acest tratament este o opțiune pe care medicii nu o dau de multe ori pacientiilor lor.

Statistica arată că tratarea cancerului cu cesiu are o rata de vindecare de 50%. În comparație cu chimioterapia si radioterapia, dă rezultate mai bune. Această rată de vindecare este mult mai impresionanta dacă luați în considerare faptul că majoritatea pacienților care fac tratamentul cu cesiu, au facut deja chimioterapie, radiatii si / sau au avut o interventie chirurgicala, desigur, fără succes.

În loc de a merge mai departe cu terapiile de cancer traditionale, Vernon i-a cerut medicului un tratament cu clorura de cesiu.

Din păcate, el nu a primit acest tratament. El a rămas persistent cu decizia sa de a ridica nivelul pH-ului și de a face organismul suficient de alcalin, astfel celulele canceroase nu s-ar putea raspandi. El a ținut să caute alte alternative, și a găsit un produs alcalin ieftin și ușor accesibil - bicarbonat de sodiu.

Bicarbonat de sodiu este un ingredient pe care toată lumea il are în bucătărie. Acesta este adesea folosit ca un antiacid care neutralizează acidul gastric, mai ales în tratamentul de reflux acid și ulcere.

Vernon a găsit un remediu și tot ce avea nevoie era bicarbonatu de sodiu și sirop de arțar.

Vernon Johnston a castigat lupta impotriva cancerului său folosind ingrediente din propria bucătărie. El documentat eforturile și succesul lui pe blog-ul său si a descris această luptă ca un "dans cu cancerul."

Beneficiile bicarbonatului de sodiu.

In medicina bicarbonatul de sodiu este utilizat pentru a crește valoarea pH-ului corpului prin neutralizarea mediul acid.

Pentru a fi mai exact, bicarbonatul de sodiu este folosit ca un antiacid care neutralizeaza acidul din stomac si trateaza ulcere, arsuri la stomac si indigestie acidă. De asemenea, este utilizat în tratamentul acidozei, ceea ce reprezintă o creștere a valorii pH-ului sângelui când aceasta ajunge aproape de 7,0.

Bicarbonatul de sodiu este de asemenea folosit ca agent antiseptic. Acesta este aplicat local pentru a preveni orice bășici și cicatrici. În afară de aceasta, bicarbonatul de sodiu reduce pruritul care apare ca rezultat al reacțiilor alergice ale pielii cauzate de plante otrăvitoare, cum ar fi iedera otrăvitoare.

De asemenea, este folosit în cazuri de supradozare cu medicamente acide, cum ar fi aspirina si triciclice antidepresive - datorită capacității sale de a neutraliza acidul din stomac.

Dar tineti cont de faptul că un consum excesiv de bicarbonat de sodiu poate duce la niveluri ridicate de sodiu in organism (hipernatremie) și hipertensiune. Consumul excesiv de bicarbonat de sodiu poate determina, de asemenea, alcaloza metabolica, insuficienta cardiaca congestiva si edem declanșată de un nivel ridicat de sodiu in sange.

Cum poate vindeca bicarbonatul de sodiu, cancerul?

Tumorile maligne sunt mase de celule care cresc rapid. Creșterea rapidă a acestor celule este asociată cu metabolismul celular.

Celulele canceroase folosesc mult mai mult carbohidrati si zaharuri pentru a genera energie. Această energie este în formă de adenozin trifosfat (ATP).

Cu toate acestea, procesul de producere a energiei creează compuși cum ar fi acidul lactic și acidul piruvic. In conditii normale, ambii compuși sunt compensate și utilizate imediat după ce acestea sunt produse. 

Nivelurile ridicate de aciditate în mediul imediat al tumorii sunt una dintre forțele motrice care stimulează metastazarea tumorilor canceroase.

Cu alte cuvinte, celulele canceroase au nevoie de un mediu acid, deoarece acest lucru le va permite să se dezvolte și răspândi la o rată mai mare.

Unii experti in cancer cred cu tărie că prin afectarea micromediul tumoral cu anumite substanțe alcaline, valoarea pH-ului a tumorii poate crește suficient de mult, ceea ce va "infometa" tumora, și în cele din urmă se va opri din crestere si raspandire.

Ceea ce este și mai interesant este faptul că nu este nevoie de droguri sintetice care se presupune ca pot scădea aciditatea din mediul din jurul tumorii. Bicarbonat de sodiu va fi de mare ajutor, chiar dacă este doar un compus simplu.

Bicarbonatul de sodiu trebuie administrat cât mai aproape de tumora. Prin urmare, injectarea de bicarbonat de sodiu direct in locul tumorii ar fi mai eficientă decât a lua o cale orală. Dar bicarbonatul de sodiu oral este mai sigur și poate fi ușor de folosit la domiciliu.

Vom reveni sapatamana aceasta si cu detalii despre reteta ce poate invinge aceasta boala!

Nu uita sa dai un share articolului!

Sunt Maria si va doresc multa sanatate!


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog