-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Bicarbonatul de sodiu, praful magic pentru frumuseţea ta!


Publicitate

Foloseşti bicarbonatul de sodiu doar în bucătărie?

Faci o mare greşeală!

Află că bicarbonatul are numeroase beneficii în afara ariei de gătit.



Iată câteva dintre minunile realizate cu ajutorul acestei substanţe!

Scrub pentru tot corpul! Da, este posibil, cu doar trei ingrediente simple, printre care, bineînţeles şi eroul nostru, bicarbonatul! Amestecă patru linguri de fulgi de ovăz cu puţină apă caldă şi cu 2 linguri de bicarbonat şi uite asa vei obţine un scrub benefic pentru fiecare părticică din corpul tău!

Preludiu pentru manichiură? Freacă-ţi unghiile cu o periuţă îmbibată în bicarbonat pentru o exfoliere a unghiilor ca la carte! Fă asta înainte de fiecare aplicare a ojei şi vei observa imediat efectele!

Scapă de excesul de sebum din părul tău cu un truc cât se poate de simplu! Adaugă o linguriţă de bicarbonat cantităţii de şampon cu care te speli regulat, şi masează bine scalpul. Bicarbonatul are un efect abraziv asupra părului tău şi, astfel, vei obţine un păr mai curat îmediat!

Bicarbonat sau deodorant? Da, ai auzit bine. Patru linguri de bicarbonat amestecat cu aproximativ 10 picături din uleiul tău preferat (iasomie, argan, măsline, jojoba, etc) şi vei obţine deodorantul perfect, lipsit de alte chimicale.

Sursa:
CSID


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog