-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata De Ce Nu Este Bine Sa Consumati Apa De Pe Noptiera!


Publicitate

Aveti si dumneavoastra obiceiul de a pune un pahar cu apa pe noptiere, inainte de a merge la culcare? Va treziti adesea pentru a consuma acea apa?

Iata de ce trebuie sa va dezobisnuiti de acest obicei.



Nu numai ca nu mai are acelasi gust dupa ce a stat o perioada acolo insa si-a schimbat si compozitia.

Opus alimentelor, apa plata nu contine zahar si proteine insa tot nu exista nicio explicatie din care sa reiese gustul ciudat al apei lasata pe noptiera peste noapte.

O cantitate mare de praf si bacterii se pot aduna in paharul cu apa. Atunci cand apa este expusa la aer, absoarbe dioxid de carbon si o mica parte din CO2 este transformat in acid carbonic, ceea ce inseamna ca apa expusa la aer, ii schimba compozitia chimica.

Atunci cand carbonul elibereaza unul sau doi protoni si sunt transormati in carbonat sau bicarbonat, reduce pH-ul din apa si astfel isi schimba gustul.

Asta nu inseamna ca apa nu poate fi bauta insa, cu siguranta si-a schimbat gustul dupa ce a stat toata noaptea pe noptiera, stangand bacterii si praf din aer.

Sunt sigur ca data viitoare va veti gandi de doua ori inainte sa o beti.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog