-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum m-am vindecat de cancer uterin: O femeie in varsta de 56 de ani dezvaluie o reteta ce aduce laolalta 3 ingrediente puternice!


Publicitate

Un articol de Maria


O femeie pe nume Veselina Stevic a fost diagnosticata cu fibrom uterin (tumora a uterului).

Dupa ce a fost examinata si diagnosticata de medicul ei, femeia a luat decizia de a lupta impotriva tumorii prin mijloace naturiste.



Afland de existenta unui leac natural obtinut din aloe vera, a decis sa-l incerce o vreme ca sa-i testeze efectele.
Atunci cand s-a prezentat la medic pentru reexaminare, femeia a fost uluita de rezultatele primite.

„Dupa folosirea sucului de aloe vera, tumora disparuse complet”, a declarat femeia.

Este vorba despre un amestec a trei ingrediente, din care se recomanda sa iei cate o lingura de trei ori pe zi, cu o jumatate de ora dupa masa.

„Pacientilor cu cancer, care au nevoie de un regim alimentar special, mult mai bogat in vitamine, le recomand un amestec de 100 g de suc de aloe cu 500 g de nuci macinate si 300 g de miere naturala”, dezvaluie Veselina.

Amestecul trebuie sa fie depozitat intr-un loc racoros si intunecos.

Aloe vera se foloseste pe post de medicament inca din antichitate, iar cronicile istorice ne dezvaluie ca printre marile personalitati ale istoriei care au apelat la aceasta planta in scopuri medicinale se numara inclusiv Cleopatra, Aristotel, Alexandru cel Mare si regele Solomon.

Cristofor Columb are un citat celebru care lauda proprietatile plantei:

„Exista patru plante esentiale pentru om: graul, strugurii, maslinele si aloe vera. Prima ne hraneste, a doua ne umple inimile de bucurie, a treia ne ofera armonie, iar a patra ne intareste sanatatea.”

Popoarele indiene folosesc aceasta planta de mai bine de 5000 de ani, fiind de parere ca ar ajuta in tratamentul tuberculozei, astmului, ulcerului, reumatismului, bolilor aparatului reproducator feminin, si chiar al cancerului.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog