-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Anotimpul sagetatorului: iata ce spune semnul tau zodiacal despre relatii


Publicitate

Semnele voastre zodiacale sunt compatibile?

Cum poti face sa functioneze o relatie cu orice semn zodiacal?

Horoscopul iubirii te ajuta sa intelegi mai bine latura romantica prin intermediul astrologiei.

Sagetatorii sunt nascuti intre 22 noiembrie si 21 decembrie. Cum este acest semn zodiacal in dragoste si relatii?


In dragoste, sagetatorul este plin de contradictii. Fiind simbolizat de centaur, imaginea mitica jumatate om jumatate cal, este guvernat de ambele instincte animalice. Sagetatorul respecta regulile morale, intelepciunea si educatia. Desi esti intotdeauna in cautarea inspiratiei divine, esti destul de ancorat in placerile pamantene.

Sagetatorul reprezinta spiritul liber al zodiacului si prefera plimbarile sau aventurile. Din acest moriv, sagetatorii sunt singuri o perioada buna din viata, insa cand sunt intr-o relatie au tendinta de a consuma totul inca de la inceput.

Sagetatorul cauta un suflet alaturi de care sa experimenteze si sa vada intreaga lume.

Fiind un semn de foc, extrem de pasional, sagetatorul se arunca adesea cu viteaza unui tren. Nu prea reuseste sa ramana linistit. Aveti grija, daca nu reusiti sa va detasati de vehea persoana, atunci cand veti incepe o relatie o puteti termina la fel de repede pe cum ati inceput-o.

Sagetatorii sunt visatori si isi fac mereu planuri marete. Fiind condusi de catre expansivul Jupiter, (cea mai mare planeta din Sistemul Solar) vad lucruri marete din orice. Avem nume mari sub acest semn- Walt Disney si Steven Spielberg. Sagetatorii au nevoie de un partener care sa ii incurajeze si sa ii sustina.

Fiind un semn care infloreste la maturitate, se intampla adesea sa fie burlacul zodiacului. Sagetatorul este semnul vanatorului care nu se teme sa lupte pentru ceea ce isi doreste. Isi sustine adesea prietenii si este poate cel mai generos semn zodiacal.

Daca va aflati sub acest semn, nu ii lasati pe cei din jur sa profite de bunatatea voastra si intrebati-va daca nu cumva cei din jur va tin pe loc in incercarea de a-i ajuta.

Sagetatorii iubesc sa citeasca si au adesea viziuni. Incercati sa le fructificati si sa va puneti in aplicare gandurile marete.

Acest semn zodiacal este si cel mai norocos din tot zodiacul. Chiar daca se joaca adesea cu focul, ajung sa solutioneze mereu lucrurile in favoarea lor.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog