-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un renumit proverb chinez ii face pe barbati mai putin violenti. Experimentati-l, dupa care il veti adora!


Publicitate

Violenta este un fenomen asociat foarte des barbatilor. Peste tot vedem din ce in in ce mai multe scene de agresivitate in familie, pe strazi, la televizor si ne intrebam cum am putea sa le stopam.

Ce metode sa folosim pentru a-i convinge pe unii barbati sa nu-si mai abuzeze nici macar verbal sotia, copiii, semenii? Sa-i trimitem la psihologi, sa participe la terapii de grup, sa practice yoga, jogging, sa-i aruncam in puscarii?

S-au experimentat cu adevarat aceste tehnici, dar nu au functionat intotdeauna. In multe cazuri, barbatii au luat-o de la capat (precum drogatii iesiti de la dezintoxicare, alcoolicii…).

Dupa luni de cercetare, un site de dezbatere a subiectelor legate de violenta, a gasit o solutie, un nou mod de abordare, pentru a face ca fiintele umane, in speta, barbatii, sa inteleaga ca agresivitatea nu rezolva totul.

Ne referim la un celebru proverb chinez. Se stie ca un proverb este o formulare lingvistica, de fapt un sfat, o fraza care prezinta o morala, o experienta traita, traducandu-se printr-un singur cuvant: intelepciune!

Proverbul chinez adus in prim-plan aduna la un loc elementele descrise inainte si contine purul adevar.

Asadar, iata de ce orice barbat trebuie sa inceteze sa mai aiba un comportament violent, cand va descoperi vorbele intelepte ale maestrului Lao Tzu:

“In ziua in care un tantar ti se va aseza pe testicule, vei intelege ca nu poti rezolva totul prin violenta!”

Daca vreun barbat va dori sa experimenteze puterea faimosului proverb, atunci sa se expuna fara slip tantarilor!

Sa auzim de bine!

Cu drag,
Ileana Mladinoiu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog