-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Presati aceasta zona timp de 2 minute si vedeti ce se intampla cu organismul dumneavoastra!


Publicitate

Cultura si medicina chinezeasca spun ca picioarele noastre sunt pline cu puncte esentiale care comunica cu mai multe organe ale corpului. Astfel, stimularea si masarea acestor puncte pot imbunatatii starea de sanatate.

Unul din punctele esentiale este Tai Chong (LV3), localizat la nivelul talpii, intre degetul mare si aratator, aproape de locul unde pielea uneste cele doua degete.

Se spune ca stimularea acestui punct poate ajuta la tratarea durerilor de cap, reduce stresul, controleaza furia, reduce durerile lombare, reduce durerile menstruale, ne scapa de insomnie si anxietate, ajutand si la regularizarea si refarcerea ficatului.



In plus, conform chinezilor, poate ajuta foarte mult in cazul problemelor digestive, durerilor genitale, durerilor de cap si problemelor oculare.

Mai mult, oamenii de stiinta spun ca un studiu recent a aratat faptul ca acupunctura in zona Tai Chong (LV3) ajuta la eliberarea de depresia post accidentului vascular cerebral. Pe de alta parte, studiile asupra animalelor au demonstrat faptul ca masarea acestui punct poate reduce presiunea sanguina si endotelina de nivel 1.

Pentru a ne bucura de toate beneficiile, trebuie stimulata zona astfel: treceti degetele prin spatiul dintre degetul mare si degetul aratator, pana la articulatie. Tai Chong (LV3) este localizat in zona articulatiei metatarsiene.

Cand l-ati gasit, presati si masati timp de 2-3 secunde dupa care faceti pauza 5 secunde. Faceti acest masaj timp de 2 minute si amintiti-va ca trebuie sa va miscati degetele in sensul acelor de ceasornic in dreptul acestui punct.

Nu trebuie sa masati in momentul in care va simtiti lipsit de energie sau slabit.

Cu drag,

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog