-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum sa folositi o minge de tenis pentru a scapa de durerile sciatice si de spate (VIDEO)


Publicitate

Ati simtit vreodata o durere puternica ce porneste din partea de jos a spatelui si se continua pana aproape de genunchi? Daca raspunsul este afirmativ, atunci este posibil sa aveti probleme cu sciatica.

Unul din simptomele sciaticii este o durere suparatoare, care de cele mai multe ori afecteaza zona sciaticii precum: partea de jos a spatelui, mijlocul, pe o parte a piciorului si laba piciorului. Va puteti confrunta si cu ameteala sau slabiciune.



Terapia mingii de tenis pentru durerile sciatice

Ati auzit vreodata de terapia mingii de tenis? Daca nu, cititi acest articol si veti vedea cum aceasta metoda simpla va rezolva problema si va scapa de dureri. Aceasta metoda se bazeaza pe principiile unui masaj cu puncte de presiune si reflexologie, care ajuta la relaxarea muschilor inflamati dar si al intinderilor. In ceea ce priveste tortura sciatica, mingea de tenis are ca si principiu de tratare muschii piriformi, aflati chiar langa nervul sciatic. Pe scurt, acesti muchi preseaza nervul sciatic spre tendon.

In acest caz, mingea de tenis trateaza muschii piriformi, imbunatateste circulatia sanguina si reduce in acelasi timp presiunea musculara si inflexibilitatea.

Cum sa practicati terapia cu mingea, in cazul sciaticii

Cel mai bun lucru in ceea ce priveste aceasta terapie, este ca o puteti practica chiar la dumneavoastra acasa. In primul rand trebuie sa va intindeti pe podea si sa pozitionati mingea pe sau aproape de muschiul unde se resimte durerea. Pentru a realiza aceasta terapie, aveti nevoie de una sau mai multe mingi. Trebuie sa tineti cont de faptul ca daca folositi doua mingi, lucrati o zona mai mare. Este insa de preferat ca pentru inceput sa folositi o singura minge. Incepeti prin miscari lente ale corpului. In timp ce va miscati, incercat sa presati cu mingea acele puncte dureroase timp de 15-20 de minute. Repetati aceasta terapie de cateva ori pe zi si veti observa diferenta.

Important!

Este important sa stiti ca durerea sciatica este de fapt un simptom, nu o cauza sau o boala. Pe scurt, daca simtiti aceasta durere trebuie, in primul rand, sa depistati sursa deoarece este foarte important pentru urmatorul tratament pe care trebuie sa il urmati. Luati aminte ca acest tratament va ajuta doar daca aceasta problema se datoreaza unui nerv sau muschi inflamat. 

Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a incepe aceasta terapie.

Priviti acest video pentru a intelege mai bine cum se realizeaza acest masaj:


Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog