-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta metoda simpla de clatire cu ajutorul unui cartof va poate scuti de foarte multi bani cheltuiti pe vopseaua de par. Reteta si metode de aplicare.


Publicitate

Parul grizonant este o problema ce tine de cosmetica, atat pentru femei cat si pentru barbati. De fapt, este acel element al infatisarii care ne face mai batrani decat suntem. In zilele noastre, foarte multe persoane incep sa incarunteasca inca de la varsta de 30 de ani. Exista foarte multi factori care contribuie la albire si aici putem mentiona gena, stresul excesiv, lipsa somnului si dieta nesanatoasa.

Desi exista foarte multe tipuri de vopseluri pentru par, exista remedii naturale care sunt la fel de eficiente. Unul din remediile vechi pentru innegrirea treptata a parului este clatirea cu coaja de cartof. In primul rand, coaja de cartof are foarte multe proprietati si poate colora in mod natural firele albe de par, in doar cateva saptamani sau luni.



CLATIREA CU AJUTORUL COJII DE CARTOF

Decojiti 5-6 cartofi medii. Nu veti avea nevoie de cartofi, asa ca ii puteti folosi la gatit. Puneti cojile intr-o oala in care puneti doua cesti de apa. Dupa ce apa a atins punctul de fierbere, dati focul mai mic si mai lasati 15-20 de minute.

Dupa ce amestecul s-a racit, strecurati si puneti continutul ramas intr-un bol. Puteti adauga si cateva picaturi de ulei de rozmarin sau lavanda.

Spalati parul ca de obicei. Lasati balsamul sa actioneze 1-2 minute inainte de a clati. Parul alb este de cele mai multe ori mai uscat asa ca trebuie sa il ajutati sa se inmoaie.

Masati-va scalpul si parul in timp ce turnati amestecul pe care tocmai l-ati preparat. Nu clatiti cu apa!

Uscati si aranjati parul ca de obicei.

Pastrati intr-un borcan de sticla preparatul ramas si puneti-l in frigider. Faceti un nou amestec de fiecare data cand l-ati terminat.

Este de preferat sa faceti acest tratament zilnic sau de 2-3 ori pe saptamana. Aveti putina rabdare deoarece poate dura pana cand observati rezultatul.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog