-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Am 60 de ani și această plantă mi-a îmbunătățit vederea, m-a scăpat de grăsimea depozitată pe ficat și mi-a curățat colonul.


Publicitate

Din cauza înaintării în vârstă, experimentăm tot felul de probleme de sănătate, iar asta ne poate afecta foarte mult stilul de viață.

Pentru a preveni sau trata afecțiunile menționate anterior, ai nevoie de un singur aliment, sfecla!

Această plantă este des folosită de către europeni, putând fi adăugată la salate sau se poate consuma chiar crudă. Beneficiile principale ale sfeclei sunt: îmbunătățirea vederii și curățarea ficatului sau a colonului.


În plus, sfecla susține sănătatea cardiacă, reglează circulația sangvină și energizează întregul organism! Sfecla are un conținut mare de betaină și tiptofan, substanțe rare, care pot reduce stresul.
De asemenea, sfecla are proprietăți antiinflamatorii și este bogată în antioxidanți, putând astfel preveni efectele radicalilor liberi.

O femeie, în vârstă de 60 de ani, din Baltimon, Maryland, susține că și-a tratat mai multe afecțiuni, cu ajutorul sfeclei. Îți pierduse aproape complet vederea, iar starea generală a organismului era una foarte proastă.

O prietenă a fiicei sale a aflat despre remediul pe care urmează să vi-l prezint azi și i-a salvat viața!
Femeia susține că rețeta i-a îmbunătățit vederea, i-a curățat colonul și ficatul.

Chiar dacă la început nu credea în minuni, după ce a ținut cura și-a dat seama că natura este de fapt o minune. A început chiar din prima zi să se simtă mai bine și în scurt timp organismul ei a fost complet sănătos.

Iată care este rețeta, care trebuie consumată zilnic:

Ingrediente:
  • 2-3 sfecle
  • 2 cepe
  • Oțet
  • Ulei de măsline extra virgin
  • Sare

Preparare
  1. Decojește sfeclele, taiele rondele și pune-le în apă. 
  2. Adaugă puțină sare, taie ceapa și pune-o în același vas, cu sfecla. 
  3. Adaugă oțet și ulei, după care asezonează cu sare, încă o dată.
  4. La final, mai pune puțin oțet și las-o să se așeze, timp de o oră.

Acum poți să mănânci!

Cum sfecla are nenumărate proprietăți nutritive, această salată îți va îmbunătăți vederea, te va scăpa de depunerile de grăsime și îți va detoxifia colonul.

Consumul regulat îți va aduce doar beneficii!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog