-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Scapă de grăsimea de pe spate și aripioarele axilare cu ajutorul acestor 5 exerciții simple!


Publicitate


Nu numai grăsimea abdominală este foarte vizibilă şi greu de eliminat, ci şi depozitele de grăsimi de pe spate.

Iată însă 5 exerciţii foarte eficiente pentru topirea grăsimii de pe spate şi eliminarea „aripioarelor” axilare inestetice...

cum sa elimini grasimea in exces

Rotiri de trunchi din ghemuit


Ţine genunchii îndoiţi, încordează bine abdominalii şi apleacă-te către înainte până ce corpul se află perfect paralel cu podeaua. Efectuează o mişcare circulară către stânga, în sus, şi către piept, apoi către dreapta şi în jos. Efectuează trei seturi a câte cincisprezece repetări.

Aducerea coatelor în dreptul feţei


Ridică braţele la nivelul umerilor cu palmele orientate în sus. Îndoaie genunchii într-un unghi de 90 de grade şi trage braţele simultan în dreptul pieptului. Ţine umerii nemişcaţi. Efectuează 3 seturi a câte 15 repetări.

Întinderea braţelor în poziţie verticală


Din poziţie drepţi cu palmele orientate către înainte şi braţele pe lângă corp, ridică braţele până la nivelul umerilor şi îndreaptă palmele către tavan. Ridică încet braţele deasupra capului cu palmele îndreptate către exterior. Efectuează 3 seturi a câte 15 repetări.

Ridicări de braţe cu încrucişarea mâinilor


Ţine genunchii îndoiţi şi apleacă corpul către înainte într-un unghi de 45 de grade, încrucişând braţele la nivelul încheieturilor mâinilor. Ridică încet braţele la nivelul umerilor, apoi coboară-le în poziţia iniţială. Repetă mişcarea cu mâinile încrucişate. Efectuează 3 seturi a câte 15 repetări.

Exerciţiu combinat de ridicări laterale


Ţinând câte o ganteră în fiecare mână, poziţionează braţele în faţa coapselor anterioare ţinân coatele drepte sau uşor îndoite. Ridică ganterele către înainte şi în sus până la nivelul umerilor, după care revino în poziţia iniţială. Efectuează 3 seturi a câte 15 repetări.

Execută aceste exerciţii de cel puţin patru ori pe săptămână pentru rezultate optime. Antrenamentele regulate produc rezultatele vizibile în interval de câteva săptămâni. Ţine-te de treabă şi spune adio grăsimii de pe spate!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog