-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 lucruri pe care un doctor le-ar face daca ar fi diagnosticat cu cancer.


Publicitate

Un prieten m-a intrebat ce as face daca as fi diagnosticat cu cancer. Din pacate, experienta m-a facut sa vad multe astfel de cazuri si astfel am avut timp sa ma gandesc foarte bine la acest aspect.

Problema consta in faptul ca medicina conventionala are multe erori in tratarea cancerului. Medicii se pricep sa-l taie, sa-l arda si sa-l otraveasca insa nu reusesc sa trateze cauza aparitiei cancerului.


5 Strategii de a reduce formarea si dezvoltarea cancerului

Cancerul apare atunci cand in sistemul nostru exista un dezechilibru, sistemul imunitar ne mai putand lupta impotriva tumorilor. Putem face multe lucruri pentru prevenirea aparitiei cancerului si, daca va luptati deja cu boala aceasta, va puteti transforma organismul intr-un mediu steril dezvoltarii celulelor canceroase.

1. Capcana zaharului.


Zaharul hraneste cancerul, determinand aparitia diabetului si obezitatii.

Americanii consuma in jur de 69 kg de zahar anual si in jur de 65 kg de faina/ individ. Diabetul afecteaza peste 1.7 miliarde de oamenii din intreaga lume. Oamenii de stiinta estimeaza faptul ca oabezitatea va afecta 1 din 2 oameni pana in anul 2020 iar 90% din ei nu vor fi diagnosticati. Ceea ce trebuie sa faceti pentru a controla cancerul, este sa echilibrati nivelul de insulina printr-o dieta alimentara bogata in fibre si alimente proaspete. De asemenea, trebuie sa eliminati zaharul, mancarurile procesate si alimentele care ridica nivelul insulinei. Dr. Dean Ornish a demonstrat faptul ca dupa un program intensiv de trei luni, care includea o dieta bazata pe legume si fructe, peste 500 de gene celulare canceroase au fost afectate. Fie acestea dispareau complet fie activau genele protectoare ale organismului. Niciun medicament nu poate face acest lucru.

2. Eliminati sensbilitatile alimentare.


In majoritatea studiilor din Journal of the American Medical Association, sensibilitatea ascunsa la gluten, creste riscul mortalitatii de la un procent de 35% la unul de 75%, in primul rand din cauza bolilor cardiace si a cancerului. Astfel, peste 20 de milioane de americani sunt in pericol sa moara din cauza obezitatii, infarctului si cancerului. Glutenul este principalul aliment alergenic legat direct de rezistenta la insulina.

3. Reduceti inflamatiile.


Inflamatia este principalul conector al bolilor cronice, inclusiv al fcancerului. De fapt, inflamatiile scapate de sub control determina aparitia rezistentei la insulina, si, asa cum bine stim, reprezinta factorul principal al tuturor acestor boli, de la cele autoimune pana la alergii. Rezistenta la insulina creeaza si mai multe inflamatii, distrugand astfel intregul camp biologic. Pe langaeliminarea zaharului si sensibilitatilor alimentare precum glutenul, trebuie sa consumam si multe alimente antiinflamatorii precum alimente bogate in omega-3 (pestele si semintele de in).

4. Imbunatatiti starea intestinelor.


Cancerul isi are de cele ma multe ori sursa in intestine si aici nu ne referim numai la cancerul de colon dar si la celelalte tipuri. In momentul de fata avem ca obiect de studiu microbul intestinal dar si cancerul de prostata si cel mamar. Un aport de probiotice si fitonutrienti, precum curcuminul din turmeric si reveratrolul din struguri, poate reduce inflamatiile intestinale.

5. Reduceti expunerea la toxicitate.


Un nou nascut are in jur de 287 de microbi in cordonul ombilical, din care 217 sunt neurotoxici (otravitori pentru nervi sau pentru celulele nervoase). Chimicalele la care sunt supusi nou nascutii includ pesticide, bisfenol si metale grele precum mercur si arsenic. Aceste elemente au un efect negativ asupra sistemului nervos, pot creste riscul aparitiei cancerului si contribuie la obezitate. Sa devenim curati si proaspeti inseamna sa devenim si mai responsabili in ceea ce priveste contributia toxinelor la stirbirea sanatatii. Va invit sa cititi mai multe pe Environmental Working

Schimbati-va gandurile pentru a va schimba sistemul imunitar. Aceasta strategie este la fel de importanta ca si cele prezentate mai sus. Stiinta ne demonstreaza ceea ce stiam intuitiv- cum traim, calitatea relatiilor, mancarea pe care o consumam si cum ne folosim organismul, ne reprezinta mai mult decat o vor face vreodata genele. Exista numeroase strategii de combatere sau prevenire a cancerului si aici putem include somnul odihnitor, controlul nivelului de stres si exercitiile fizice regulate. Cel mai important lucru este sa depistati care este varianta cea mai buna pentru dumneavoastra si sa dezvoltati un plan care sa functioneze si sa se plieze pe necesitatile dumneavoastra. Acest aspect poate implica munca in echipa cu un medic sau un specialist

Concluzii

Fie ca ati fost sau nu diagnosticat cu cancer, cel mai important element este echilibrul mental, nu trebuie sa va fie teama de nimic. In timp ce noi asteptam cu totii sa apara un tratament minune pentru cancer, exista lucruri pe care le putem face acum si care pot combate cancerul sau mentine calitatea fietii. Stiinta care studiaza cancerul genetic, se schimba. Doua persoane care au acelasi tip de cancer, pot fi complet diferiti in ceea ce priveste evolutia bolii. De aceea sunt foarte incantat de cercetarea pe care Dr. Patrick Soon-Shiong o face in California, privind dezvoltarea terapiei diferentiate in tratarea cancerului.

Cancerul este infricosator insa intotdeauna exista o varianta de imbunatatire a conditiei organismului. Sper sa incepeti sa ganditi diferit in legatura cu cancerul si, cel mai important, sa nu va pierdeti niciodata speranta.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog