-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Oncologii gresesc - Chiar conteaza ce mancam!


Publicitate

Probabil ca ati auzit de foarte multe ori expresia: nu conteaza ce mancati, oricum aveti cancer. Pacientii diagnosticati cu cancer sunt sfatuiti sa manance orice au pofta. Ei bine, acest lucru demonstreaza ca medicii gresesc.

Credeati ca daca mancati zahar sau orice contine zahar nu poate determina aparitia cancerului? Mai ganditi-va o data!



Celulele canceroase sunt metabolizatorii glucozei si singura lor sursa de hrana este zaharul. Pe baza unor studii numeroase, putem spune ca este evident faptul ca zaharul hraneste cancerul, iar radiografiile pentru detectarea celulelor canceroase folosesc glucoza radioactiva. Are o metoda foarte simpla de functionare: evidentiaza moleculele de glucoza cu ajutorul indicatorilor radioactivi (schimbandu-si culoare in momentul in care se contopesc cu celulele canceroase). In acest moment, medicii folosesc tratament specific diabeticilor, pentru a tine departe zaharul, de sangele pacientilor, si pentru a reduce numarul de celule canceroase.

Iata trei motive pentru care medicii si cercetatorii trebuie sa faca asta:

1. Se pare ca au preluat initiativa gasirii unor alte tratamente decat chimioterapia, operatia sau radioterapia.
2. Recunosc faptul ca zaharul joaca un rol important in aparitia cancerului, deci chiar conteaza ce mancati!
3. Se apropie de gasirea cauzei - cauza este singura metoda prin care putem trata!

S-a dovedit si faptul ca reducand nivelul de zahar si de glucoza din sange, ajuta la cresterea ratei de supravietuire si a numarului de pacienti diagnosticati cu cancer. Vestea proasta este ca se folosesc medicamente care au foarte multe reactii adverse si daca tot exista atatea remedii naturiste de ce sa nu le utilizam in locul chimioterapiei sau a radioterapiei?

Cheia spre prevenirea si tratarea cancerului este reducerea glucozei din sange intr-un mod sigur si natural:

1. Incetati sa mai consumati zahar sau orice se transforma in zahar precum: carbohidrati, paine si unele fructe. Masurati-va in permanenta, pe parcursul zilei, nivelul glicemiei cu un dispozitiv special, pentru a va asigura ca mentineti nivelul glucozei scazut. Monitorizarea nivelului glicemic este foarte important.

2. Consumati proteina moderat spre scazut. Excesul de proteina se transforma in zahar.

3. Luati suplimente naturale care reduc nivelul de glucoza din sange. Iata cateva suplimente dietetice care va pot ajuta:

  • Acid Alpha Lipoic (AAL): 300 mg/zi
  • Vitamina B6 (precum Pridoxin): 100 mg/zi
  • Berberina: 400-500 mg/zi
  • Scortisoara: 1 gram/zi
  • Fenugrec: un supliment zilnic de 15 grame pudra, reduce glucoza. A se consuma, de preferat, dupa masa.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog