-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 Semne ca va confruntati cu un psihopat


Publicitate

Psihopatii reprezinta 1% din procentajul populatiei si, chiar daca anumiti oameni cred asta, cei mai multi dintre ei nu sunt criminali in serie.

Acestia sunt persoane manipulative care in mod intentionat le fac rau celor din jur fara a avea vreo remuscare.


Psihopatii sunt cameleonii societatii care se pot integra perfect in orice situatie. Sunt experti in a-si ascunde identitatile pentru a obtine ceea ce isi doresc, santajandu-i pe ceilalti din punct de vedere sexual, material si, cel mai adesea, sentimental. Datorita capacitatii sale de a-i idealiza pe cei din jur, psihopatii sunt adesea perceputi ca fiind fascinanti, inocenti si amuzanti.

Insa exista si alta latura a lor.

Atunci cand nu se simt bine tratati sau se plictisesc, adevaratul psihopat incepe sa iese la suprafata.

“Este un fel de politist bun, politist rau, politist dement, politist hartuitor, politist infricosator, politist incepator.”

Iata sase semne care arata ca persoana cu care va certati este psihopata si ca este momentul sa va detasati.

1. Mint si gasec scuze.

Oricine poate gresi insa psihopatii gasesc scuze foarte repede urmate de promisiuni in van. Actiunile lor nu sunt niciodata pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce spun iar minciunile lor va dezamagesc adesea si in momentul in care fac ceva decent va simtiti eliberat. Va conditioneaza sa fiti recunoscator pentru tratamentul mediocru de care aveti parte.

2. Tonul lor este unul superior si condescendent.

Psihopatii incearca de cele mai multe ori sa va faca sa clacati psihic in incercarea de a va da mana de ajutor. Pe perioada intregii dispute veti observa ca raman calmi si linistiti. Este ca si cum v-ar ignora, asteptandu-va reactia pentru a vedea pana unde pot merge. In momentul in care aveti o reactie emotionala, ridica din spranceana, zambesc si va spun sa va calmati.

3. Isi dau toata silinta sa va distruga nervos intr-un mod ipocrit.

In certurile mai grave, psihopatii nu au nicio urma de rusine si incep sa va atraga atentia cu calitatile lor oribile. Aceste lucruri merg dincolo de vointa intrucat majoritatea oamenilor reactioneaza necontrolat. Psihopatii stiu ca va incarca cu propriile lor slabiciuni in cautarea unei reactii. Ei asteapta sa va duca in punctul in care pareti „nebuni”.

4. Par sa aiba personalitati multiple.

Atunci cand va certati cu un psihopat, este foarte posibil sa obervati in el o multitudine de personalitati. Este un fel de politist bun, politist rau, politist dement, politist hartuitor, politist infricosator, politist incepator. In momentul in care le aratati ce minciuni au spus, incep sa isi ceara scuze si sa va flateze. Daca asa nu functioneaza, incep sa isi nege calitatile pe care le-au mentionat cu putin timp in urma. In incercarea de a prelua controlul veti ajunge sa va intrebati cu cine va certati.

5. Joaca rolul victimei eterne.

Intr-un fel, comportamentul negativ pe care il au va conduce la o conversatie despre trecutul lor abuziv, despre un fost partener nebun sau un sef rau. Veti ajunge sa va para rau de el chiar daca a facut ceva oribil. Odata ajuns sa va indeparteze atentia de ceea ce a facut, totul va deveni din nou murdar. Psihopatul striga ca este „abuzat” insa dumneavoastra sunteti persoana abuzata.

6. Simtiti nevoia sa le impartasiti emotiile pe care le aveti.

Va veti simti tentat sa explicati emotii precum empatia sau bunatatea, crezand ca daca vor intelege de ce sunteti ranit, vor inceta sa o mai faca. Nu sunteti prima persoana care a incercat sa vada partea buna a lor si nu veti fi nici ultima. Se comporta asa pentru ca sunt constienti ca va fac rau.

Exista o singura sansa sa scapati de astfel de certuri. Iesiti din relatie!

Certurile cu psihopatii va seaca de puteri. Este posibil sa petreceti ore, chiar zile punandu-va intrebari legate de acea cearta. Daca credeti ca aveti propriul raspuns pentru ultima confruntare, aflati ca l-au instalat cu precizie acolo unde trebuie. Incearca sa va provoace si sa va atraga in capcana.

In mediul profesional incearca sa va determine sa cedati astfel incat colegii sa creada ca sunteti instabil. In relatia amoroasa incearca sa va scoata din sarite pentru a folosi criza „isterica” impotriva dumneavoastra. Daca tot incercam sa intelegem astfel de lucruri o sa ajungem sa cadem in capcana lor.

Asa ca, data viitoare cand persoana cu care va certati foloseste astfel de tactici, incercati o strategie diferita: zambiti, inghititi in sec si mergeti mai departe.

Nu merita inca o secunda pretioasa din viata dumneavoastra.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. Am de-a face cu oameni de genul asta. :) Nu ii consider psihopati, dar recunosc...ma irita la maximum.

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog