-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ucigasul din Cavitatea Bucala: Indepartati Implanturile Metalice si Va Veti Vindeca De Multe Boli


Publicitate

Multe din bolile de care suferim se datoreaza materialelor utilizate de catre dentisti desi acestia neaga cu desavarsire.

Dentistii conventionali folosesc materiale care pot provoca aparitia malformatiilor, oboselii, depresiei, instabilitatii emotionale, sclerozei multiple, Alzheimer si a multor altor boli.

Amestecul argintat este cel mai ieftin material folosit de dentisti, contine mercur si din aceasta cauza este atat de periculos pentru organism, putand fi chiar letal. 


Multi dentisti si chiar Organizatia Sanatatii Mondiale, nu sunt de acord cu plangerile impotriva acestor amestecuri. Ce este cel mai grav, multi oameni au implanturi, de mai bine de un deceniu, cu astfel de amestecuri, nefiind informati ca au un continut de 54% mercur.

Dr. Hal Huggins, medicul care a scos adevarul la iveala, explica faptul ca, chiar si o cantitate mica de mercur, prezenta in corp, poate fi letala. Datorita acestei afirmatii el a fost aspru criticat de colegii din breasla.

El a facut un amestec din coaja de ou pentru a-si sustine teoria. Dupa o fertilizare cu succes a oului, celulele nu au intrat in contact cu miezul, din cauza interactiunii oului cu mercurul. Doctorul a explicat, de asemenea faptul ca mercurul elimina gaze, afectandu-va realmente sanatatea.

Oboseala cronica se datoreaza de cele mai multe ori mercurului aflat in cavitatea bucala, continuand sa aiba efecte negative asupra organismului pana in momentul in care este indepartat.

Huggins si-a petrecut intreaga viata ajutandu-i pe cei otraviti cu mercurul gasit in implanturi. Desi, in urma publicarii cercetarii cu privire la continutul implanturilor, si-a pierdut slujba, a continuat sa sustina aceata teorie.
.
“Scoteti-va implanturile argintate si salvati-va viata”- acesta este mesajul pe care Huggins il transmite tuturor oamenilor astfel incat sa devina mai responsabili cu privire la aceata tema.

Dentistii continua sa foloseasca aceste substante, folosite pentru prima oara in 1800, Franta. Sunt folosite de cele mai multe ori pentru oamenii al caror tratament dentar este acoperit de asigurare medicala deoarece sunt mult mai ieftine.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog