-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

S-a vindecat de cancer consumand ulei de canepa!


Publicitate

Un articol de Maria

Chimioterapia si radiatiile au fost si sunt in continuare singurele optiuni in cazul aparitiei diferitelor forme de cancer . Pentru pacienti , acestea aduc cu ele facturi medicale foarte scumpe , boala cu recidive, si chiar riscul sa nu functioneze. Cu toate acestea , exista multe cure si tratamente alternative pe care natura ni le pune la dispozitie, singurul lucru pe care noi trebuie sa-l facem este sa exploram!

Canepa este una dintre ele care devine din ce in ce mai acceptat , multi oameni oferind testamente pentru beneficiul acestei plante naturale puternice.



Stan Rutner este un om care crede cu adevarat, ca aceasta planta (canepa) i-a vindecat cancerul . Atat el, cat si sotia sa , Barb Rutner au avut crize de cancer mai devreme in viata lor , crize care au fost tratate intr-un mod conventional .

Stan a fost in remisie , dar el a fost mai tarziu diagnosticat cu cancer pulmonar care s-a raspandit la creier . La acel timp , Stan avea o varsta apropiata de 80 de ani, si stia ca prognozele pentru tratamentele conventionale nu aveau sa fie bune . Tratamentele de radioterapie au pus complet amprenta pe el . El a fost în imposibilitatea de a mai scrie coerent si a memora pe termen scurt.

Dupa o combinatie de radioterapie si chimioterapie severa, Stan devenise subponderal , se alesese cu o insomnie severa , cu putina energie si atrofie musculara . După o runda de tratament cu “succes” si o deteriorare grava a sanatatii sale , Stan a fost sfatuit sa se mute la un ospiciu, pentru a primi 24 de ore de ingrijire, si i s-au mai acordat de trait, maxim 2 saptamani.

Acest lucru nu a fost sfarsitul pentru Stan. Din fericire pentru el , fiica sa Corinne, si sotul ei au inceput sa caute tratamente alternative . Atat Stan cat si Barb nu erau adepti ai terapiilor alternative, dat fiind faptul ca in trecut prin metodele conventionale au reusit sa intre in remisie.

Din acel moment, ei au fost atat de receptivi atunci cand fiica lor, a descoperit faptul ca prin consumul de canepa exista posibilitatea de vindecare. De asemenea, au fost ajutati de faptul ca ei traiesc in California de Nord , unde este legal sa utilizezi canepa in scopuri medicale.

Ei au descoperit ca Stan a fost capabil sa ingereze ulei de nuca de cocos infuzat cu canepa. Rezultatul – nu a fost altul decat un unul miraculos . In cateva zile , Stan a fost capabil sa manance si sa doarma mai bine si nu mai era nevoie sa se bazeze pe un rezervor de oxigen pentru a fi ajutat sa respire. Intr-un timp foarte scurt, Stan a trecut de la a fi complet imobilizat, la mersul pe jos si a inceput sa se simta mai plin de energie.

Rezultatele RMN-ul citit al lui Stan în ianuarie 2013 : “Nu exista dovezi de boala recurente " Ceea ce insemna ca : Cancerul pulmonar si cel al creierului au disparut complet.

In ziua de azi, Stan inca utilizeaza capsule de canepa , dar intr-o doza mult mai mica .

Uita-te la Stan si la marturia uimitoara a sotiei lui, cu privire la acest leac miraculos, in clipul de mai jos .



Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog