-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Povestea emotionanta a lui Denali si Ben Moon a uimit o lume intreaga: A murit de cancer, dupa ce a stat 14 ani langa stapanul sau, care avea aceeasi boala


Publicitate

Prietenia dintre un om si un caine este cea mai adevarata si mai sincera relatie din lume, iar povestea fotografului american Ben Moon si a cainelui sau, Denali, a uimit o lume intreaga. Timp de 14 ani, cei doi au fost de nedespartit, mergeau peste tot impreuna, la munte, la mare, in excursii. In anul 1999, Ben Moon a gasit acest caine minunat pe strada, l-a luat acasa, i-a dat numele Denali si au devenit cei mai buni prieteni. Ben Moon si loialul sa prieten locuiau in Portland, statul Oregon.

Potrivit stirileprotv.ro, in anul 2000, Moon a fost diagnosticat cu cancer de colon in faza a treia, acesta fiind unul dintre cele mai grele momente din viata pentru fotograf. A avut insa langa el un prieten fidel, pe Denali, care nu l-a parasit niciun moment. Pe patul de spital, cainele dormea langa Ben, fiind foarte atent sa nu strice aparatele la care era legat stapanul sau, iar cei doi au supravietuit astfel impreuna timp de 14 ani.


Ironia sortii a facut ca, in anul 2014, Ben Moon sa se vindece de cancer, iar Denali sa se imbolnaveasca de aceasta cruda si nemiloasa boala. Din pacate, din cauza varstei inaintate, Denali nu a reusit sa invinga boala, astfel ca, la cateva luni dupa ce a fost diagnosticat cu cancer, a murit. Desi a incercat sa faca totul pentru vindecarea prietenului sau necuvantator, Ben Moon nu a gasit niciun tratament care sa-i vindece patrupedul.

Povestea celor doi este una extraordinara, o prietenie pe care nu o va putea inlocui nimeni. In numele acestei prietenii unice, fotograful a creat un scurtmetraj superb cu cei doi. Potrivit europafm.ro, filmul a fost prezentat, anul acesta, la "5Point Film Festival", in Colorado, unde a obtinut doua mari premii. Tributul emotionant creat de catre fotograf in amintirea minunatului sau prieten a devenind viral pe internet, sensibilizand o lume intreaga. Scurtmetrajul ilustreza iubirea neconditionata dintre un animal si un om. Chiar daca suna aberant, oamenii pot invata foarte multe lucruri de la aceste necuvantatoare.


Surse
ro.blastingnews.com
denali.littlethings.com


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog