-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Oricine poate trata varicele acasa, insa multi nu stiu asta!


Publicitate

Varicele sunt o problema de sanatate des intalnita, extrem de inestetica si datorata mai multor factori. Este cu adevarat frustrant, deoarece te face sa te simti inconfortabil si te obliga sa porti haine lungi.

Nu trebuie sa te ingrijorezi! Exista tratamente naturiste care lupta cu principalele cauze ale varicelor si reduc pana aproape de minim simptomele lor.

In acest articol, va prezentam o metoda naturala de tratare a varicelor.



Prima metoda:

Ai nevoie de rosii proaspete! Taie rosiile bucatele si aplica pe zona afectata. Lasa-le sa actioneze timp de 5 minute si clateste cu apa calduta. La final aplica o crema hidratanta. Acest tratament dureaza 2 saptamani. Rezultatele sunt magice!

Nota: foloseste doar rosii proaspete!

Metoda numarul 2:

Ai nevoie de otet de mere organic. Este foarte simplu, aplica pe zonele cu probleme de 3 ori pe zi, timp de 1 luna.

Nota: nu aplica pe zonele sensibile, otetul poate irita!

Daca si tu te confrunti cu aceasta problema, retetele de mai sus sunt solutia ideala!

Multumim pentru atentie si nu uitati sa impartasiti cu prietenii si familia!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog