-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Sarea, piperul si lamaia pot rezolva aceste 9 probleme


Publicitate

Piperul, sarea și lamaia nu sunt doar ingrediente pe care le punem la o salata. Ele pot fi folosite si ca medicamente.

De fapt, multi oameni din intreaga lume folosesc aceste ingrediente pentru a trata afectiuni comune. Remediile din comert pot fi costisitoare, astfel incat multi oameni incearca remedii naturale de casa.

Sarea de mare, piperul negru si lamaia pot rezolva aceste afectiuni mai bine decât orice medicament

Durere in gat

Scapati de durerea in gat combinand 1 lingura de suc proaspat de lamaie, o jumatate de lingurita de piper negru si o lingurita de sare de mare intr-un pahar cu apa calda.Faceti gargara cu acest amestec de cateva ori pe zi, pentru a calma durerile in gat si pentru a preveni tusea.

Nas infundat

Se amesteca cantitati egale de piper negru, scorțisoara, chimen, si seminte de cardamom intr-un mojar cu pistil. Se macina pana se obtine o pulbere. Mirositi amestecul incet pana incepeti sa stranutati.

Calculii biliari

Depozitele generate de fluide digestive care se formeaza in vezica biliara se numesc calculi biliari. Ei pot bloca sistemul digestiv si pot fi destul de durerosi. De obicei, acestia sunt indepartati chirurgical.

Exista oameni care trateaza aceasta problema cu remedii naturale. Faceti un amestec in care sa folositi 3 parti ulei de masline, 1 parte lamaie si 1 parte piper negru pentru a dizolva pietrele.

Scaderea in greutate

Un sfert de lingura de piper negru, 2 lingurite de suc de lamaie si o lingurita de miere de albine amestecate intr-un pahar cu apa calduta accelereaza metabolismul. Polifenolii existenti in lamaie inhiba cresterea in greutate si cresc senzitivitatea la insulina si ajuta la arderea grasimilor

Senzatia de greata

Un stomac iritat poate fi calmat cu piper negru, in timp ce aroma de lamaie elimina senzatia de greata. Amestecati o lingurita de suc proaspat de lamaie cu una de piper intr-un pahar cu apa calduta. Beti incet pana va simtiti mai bine.

Crizele de astm

Daca dumneavoastra sau cineva apropiat dumneavoastra suferiti/sufera de astm, trebuie sa aveti mereu acest amestec la indemana.

Este extrem de usor de preparat iar ingredientele sunt urmatoarele:

– Piper- 10 boabe
– 15 frunze de busuioc
– 2 catei de usturoi
– Apa fiarta- 1 ceasca
– Miere- 2 linburi

Amestecati toate ingredientele, mai putin mierea. Lasati 15 minute sa se aseze, dupa care strecurati intr-un borcan de sticla cu capac.

Adaugati mierea. Lasati preparatul in frigider timp de 2 saptamani dupa care puteti incepe tratamentul. Puteti consuma preparatul cu lapte.

Dureri de dinti

Folositi 1/2 lingurita de piper si ulei de cuisoare pentru a scapa de durerile de dinti. Amestecati aceste ingrediente si aplicati in zona dureroasa. Nu uitati sa va spalati pe dinti de doua ori pe zi si evitati dulciurile sau mancarurile acide.

Gripa si raceala

Luati jumatate de lamaie si stoarceti-o intr-o oala cu apa fiarta. Va ajuta sa scapati de raceli. Puteti lasa pulpa si coaja sa stea in apa timp de 10 minute. La final, adaugati miere si consumati pana cand va simtiti mai bine.

Sangerarile nazale

Luati o discheta demachianta si puneti lamaie pe ea. Introduceti discheta in nas si stati cu capul pe spate. Acest remediu va opri imediat sangerarea.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog